Extensiile de par de pe belher.ro – solutia de a avea look-ul dorit, fara a mai astepta deloc

BUCURESTI - 29 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dorinta de a avea un par bogat si lung o are orice doamna sau domnisoara care doreste sa emane feminitate in jur, dar si care are o preferinta personala in acest sens. Problema legata de timpul cu mult prea lent al cresterii parului, respectiv imposibilitatea de a realiza coafurile dorite din cauza ca este prea rar dispar complet cu ajutorul unor extensii corespunzatoare.

belher.ro

belher -ro/" title="belher.ro">Belher.ro , magazin online specializat in extensii de par și peruci realizate din par natural, respectiv din fibre ce il imita cu succes, iese in intampinarea reprezentantelor feminine cu solutii diverse pentru a obtine in sfarsit look-ul mult dorit, parul de vis. Atat in cadrul site-ului mentionat, cat si in magazinul fizic din Bucuresti, cele interesate au la dispozitie solutii variate in functie de preferinte: extensii din par natural remy tape-on, cusute, clip-on, tresa clip-on, cu microring, cheratina, nano-ring, respectiv cozi de par. Acestea la randul lor se gasesc in mai multe modele – pentru volum extra, dublu volum, triplu volum, dar si modele ombre, in diverse combinatii de nuante.

Avantajul oferit de magazinele care sunt prezente si in mediul fizic, asa cum este cazul celui mentionat, este ca extensiile pot fi vazute personal, respectiv probate. De asemenea, clientele beneficiaza de consiliere din partea reprezentantelor Belher, astfel ca decizia luata sa fie satisfacatoare si totodata potrivita. De altfel, exista si posibilitatea de a beneficia de aplicarea profesionala a extensiilor alese, direct in studioul Belher, parte a magazinului fizic din Bucuresti. Tot aici se ofera servicii si pentru montarea perucilor, alaturi de o ingrijire corespunzatoare, realizarea de coafuri ale acestora etc.

Care sunt avantajele oferite de extensiile de par si cum contribuie acestea la obtinerea unui look de invidiat?

In primul rand, extensiile vor oferi un plus de volum parului, mai mult sau mai putin - in functie de gama din care acestea fac parte. Sunt ideale pentru parul lipsit de echilibru, de volum sau care este prea fin si moale. Impactul este unul cu totul deosebit, iar de asta s-au convins clientele magazinului online belher.ro, care s-au declarat extrem de multumite atat de modul in care se prezinta, cat si de cum se pastreaza in timp.

Textura constituie inca un motiv pentru care femeile opteaza pentru extensii. Parul natural 100 % calitate remy din care sunt confectionate extensiile Belher reuseste sa se integreze cu excelenta printre firele de par ale purtatoarelor, rezultatul constand intr-un look natural, de invidiat.

Echilibrul este de asemenea un avantaj asigurat de extensiile oferite de Belher. Acesta se refera nu numai la asigurarea plusului de volum necesar, ci si la profunzimea cu care structura firelor de par este net avantajata.

Lungimea este avantajul cel mai vizibil si important pentru cele mai multe femei. Pana in momentul in care parul va atinge lungimea mult visata, extensiile pot fi utilizate cu succes. In acest sens, o recomandare este cea a extensiilor clip-on. Sunt simplu se aplicat, respectiv de detasat si ofera plusul ca nu afecteaza deloc firul de par.

O schimbare de look este mereu binevenita si cu atat va fi aceasta mai apreciata cu cat nuanta aleasa, in cazul celor ce aleg vopsirea parului, va fi cea potrivita. Belher vine cu o paleta vasta de nuante intre care cele interesate pot alege, precum si cu optiunea extensiilor ombre. Oferta magazinului poate fi vizualizata atat pe belher.ro, cat si in cadrul magazinului fizic din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/extensiile-de-par-de-pe-belher-ro-solutia-de-a-avea-look-ul-dorit-fara-a-mai-astepta-deloc