Fantezie si culori in fustele diafane create de Radu Elena Atelier

BUCURESTI - 23 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Radu Elena Atelier , un brand de renume, incanta publicul feminin si in egala il rasfata cu optiuni cromatice diverse privind fustele din tulle. Povestea acestor tinute se leaga de dorinta de a scoate in evidenta trasaturile feminine, plasand purtatoarea unei astfel de tinute pe un piedestal. O astfel de piesa vestimentara este exclusiv dedicata lor, un stil original, dar si versatil. Iata de ce.

Radu Elena

Radu Elena

Fustele din tulle pentru mama si fiica

Seturile de acest gen sunt o reala atractie vizuala, amplifica relatia intre cele doua si prin similaritatea de stil nu face altceva decat sa aduca pe taram comun preferintele a doua generatii. Este intr-adevar magulitor, de aceea cucereste si publicul interesat. In acest sens, Radu Elena Atelier pune la dispozitie modele diverse de fusta tulle pentru a se potrivi perfect pentru cele doua, indiferent de varsta.

Fusta din tulle este echivalentul unei piese vestimentare ce trebuie si merita sa faca parte din garderoba feminina. Aceasta este diafana, eleganta, se preteaza sa fie purtata in context special, la evenimente de gala. Cu toate acestea poate fi si un stil casual, deosebit. O fusta clasica ca si concept, cu traditie, cunoaste continuitate datorita modului in care croiul si materialul lucreaza impreuna pentru a reda un look desavarsit.

Fusta din tulle si optiunile de la Radu Elena Atelier

In mod special se remarca varietatea de tipare dedicate segmentului de fuste din tulle pentru fetite. Acestea se imagineaza ca fiind printese, arata pe masura cand poarta o astfel de tinuta, de unde ideea de a miza pe creativitate si a aduce in prim plan optiuni tot mai variate.

Radu Elena Atelier pune la dispozitie fuste, dar si rochii din tulle. Paleta de culori este de asemenea o selectie riguroasa de tonuri originale, de la silver moon la smarald, de la albastrul regal la coral si multe altele. Asta face inca o data dovada faptului ca exista o preocupare majora pentru trenduri, pentru a realiza creatii deosebite ce ies in evidenta cu fiecare aspect ce le defineste: cusaturi, imbinari, culori, materiale, detalii etc.

Pot fi alese fustele din tulle simple clasice, cele de tip printesa, lungi si ample. De tip balerina, fulg, cu motive florale de asemenea, fustele de acest gen pot fi la fel de variate si la capitolul tipare. Se vor potrivi mai bine cele lungi pentru evenimente speciale si cele de lungime medie sau scurte pentru ocazii mai relaxate, cand nu se impune numaidecat un dresscode.

La capitolul rochite din tulle, diversitatea este exprimata prin tipare fel de fel. Se remarca linia de lux, precum si rochitele cu flori, multicolore cu al lor joc de culori. Se pot alege rochiile de tip printesa ce pastreaza in mod fidel acea linie clasica de croi de tip A precum si rochiile fulg, ce aduc in prim plan bogatia randurilor de tulle.

Rochitele, precum si fustele din tulle se pot comanda online, cu specificatii de detalii clare privind marimea si culoarea. Cele interesate regasesc in cadrul paginii oficiale, raduelenaatelier.ro toate detaliile de interes.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/fantezie-si-culori-in-fustele-diafane-create-de-radu-elena-atelier