Ferestrele de mansarda de la Deposib - functionalitate si durabilitate pentru un plus de confort termic si acustic

BUCURESTI - 9 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand este vorba despre o constructie sau o renovare, fiecare pas este important. Daca nu sunt indeplinite criteriile de calitate pana la cele mai mici detalii, reparatiile ulterioare pot fi mult mai costisitoare decat ceea ce presupune un lucru bine facut de la inceput.

Deposib.ro

Deposib.ro

Mansardele au fost o buna perioada de timp subestimate. In prezent, materialele de constructii inovatoare se regasesc pe piata la standarde inalt calitative. Un pas important ce imbunatateste starea de confort este alegerea unor ferestre mansarda calitative. Acestea trebuie sa asigure o buna izolatie fonica, termica si bineinteles patrunderea luminii naturale. Pe langa aceste aspecte mai trebuie vizate si elemente ce incadreaza sistemele de ventilatie si de inchidere.

Un punct de reper pentru cei interesati de calitate superioara este magazinul Deposib . De ce Deposib? In primul rand, este facilitat accesul asupra produselor prin infiintarea e-shop-ului cu acelasi nume. Cei de la Deposib au cunoscut succesul prin colaborarile cu diversi furnizori renumiti de pe aceasta piata. In categoria ferestre mansarda domina brand-uri consacrate precum Velux sau Fakro.

Prin ce se evidentiaza calitatea acestor ferestre mansarda de la Deposib?

Un prim avantaj evident este cel al functiilor speciale. O specificatie utila este integrarea clapetelor de ventilatie. In acest fel este permisa aerisirea optima a incaperilor. Motivele pentru care o astfel de clapeta este practica sunt numeroase. Unul dintre roluri este de a se asigura patrunderea aerului curat in mansarda chiar si in timpul zilelor ploioase fara sa existe riscul de umezire a pardoselii.

 Ferestrele de mansarda din portofoliul Deposib se incadreaza perfect, indiferent de stilul adoptat pentru amenajarea interioara. Cu alte cuvinte intregesc orice tip de decor. Modelele de la Velux sau Fakro se adapteaza atat stilului modern, cat si celui clasic.

Un brand recunoscut asa cum este Velux asigura acea calitate premium. Cand vine vorba despre confortul din locuinta, fiecare investitie este justificata. Este necesar ca ferestrele de mansarda sa reziste la intemperii si sa reziste in timp la diverse forme de degradare. Brand-urile care se respecta si-au castigat renumele pe nisa tamplariilor din PVC prin certificarea garantiilor extinse pe durate indelungate.

Sistemele de inchidere – elemente ce asigura functionalitatea de baza. Ferestrele de mansarda au doua tipuri principale de inchidere si anume – cu operare in sus sau jos. Ramele sunt disponibile intr-o paleta vasta de culori, iar finisajul unitar garanteaza rezistenta la praf si umezeala. Culoarea standard este RAL 7022, iar orice alta culoare presupune un cost suplimentar de 60% si dureaza 5 saptamani sa fie produse si aduse din Polonia.

Pentru cei interesati, ofertele de la Deposib sunt variate. Printre acestea se numara si faptul ca este oferita o rama suplimentara pentru etansare si o garnitura in plus ce impiedica formarea curentului. Ramele sunt oferite gratuit, iar ferestrele sunt prevazute cu mai multe garnituri de etansare.

Ferestrele de mansarda trebuie sa indeplineasca o multitudine de functii. Confortul resimtit in mansarda este influentat de alegerea modelului de fereastra si implicit montarea acestora.

Pentru cei interesati de rezistenta si calitate, gama de ferestre de mansarda de la Velux, Fakro, Dakea si Optilight, se regaseste la preturi accesibile pe Deposib.ro.