Fii erou in fiecare zi cu echipamentele de protectie de la Tresa!

Bucerdea Grainoasa - 25 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tresa este un cunoscut magazin online de echipamente de protectie . Fie vara, fie iarna, la Tresa gasesti intotdeauna echipamentele de care ai nevoie. Acest magazin iti ofera doar produse de la brand-uri de top de pe aceasta piata de profil dintre care amintim de Cerva, Raven, Black Knight, Portwest, Rock, Artra, Sixton Peak.

tresa.ro echipamente de protectie

tresa.ro echipamente de protectie

Imbracaminte de iarna de la Tresa!

Corpul tau are nevoie de protectie sporita pe toata perioada sezonului rece. Imbracamintea este, fara doar si poate, un indicator al gradului de confort resimtit pe perioada sezonului rece. Tresa are grija ca tu sa fii echipat corespunzator.

Asadar, cand vine vorba de echipamente de protectie, mai exact de imbracaminte de protectie, Tresa iti recomanda jachetele de iarna impermeabile. Ele iti ofera o protectie sporita in special in caz de conditii meteo nefavorabile. Gasesti aici modele din diverse materiale inalt calitative, modele ce poarta semnatura unor producatori de top si respecta si anumite norme europene.

Tot aici gasesti si imbracaminte impermeabila reflectorizanta pentru atunci cand vizibilitatea este scazuta si trebuie sa te faci vazut pentru a diminua riscul de accidentare la locul de munca si nu numai.

Icaltamintea de protectie de la Tresa - cum sa treci peste iarna mai sanatos ca oricand!

Nu neglija niciodata confortul de care picioarele tale au nevoie pe tot intervalul orar in care te afli la munca. Tresa are grija ca tu sa fii pe deplin protejat. In cadrul magazinului online oficial regasesti cizme si bocanci de protectie si chiar pantofi de protectie. Acestea pot fi cu bombeu sau fara, cu talpa antialunecare, dar si cu lamela antiperforatie. Gasesti stoc divers aici, incaltaminte de protectie ce nu te va dezamagi pe toata perioada purtarii.

Acceseaza tresa.ro pentru a descoperi colectia cu echipamente de protectie complete.

Contact Tresa

Bd. Timisoara, Nr. 104 E, Sector 6, Bucuresti

0371 097 957

comercial@tresa.ro