FMN Rent ofera mai mult decat servicii de rent-a-car

BUCURESTI - 26 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O masina inchiriata de la FMN Rent este utila in multe situatii. Daca vrei sa te pornesti la drum lung si nu te poti increde in performantele masinii proprii, o masina inchiriata este fix ce te poate ajuta. Nu trebuie sa stai sa depinzi de nimeni si o poti inchiria pe termen mediu, scurt sau lung. Masinile inchirate au mai multe avantaje decat ai crede, iar mai jos vei afla care sunt acestea.

Inchiriere masini

Inchiriere masini

Serviciile rent-a-car - indispensabile in orice oras

In primul rand, trebuie sa vorbim despre economia financiara pe care o faci inchiriind o masina. Proprietarii masinilor trebuie sa plateasca taxe peste taxe, revizii, inspectii, asigurari, roviniete si zilele sunt cu adevarat negre cand se strica o piesa a masinii.

Cu o masina inchiriata singurele lucruri de care trebuie sa iti faci griji este taxa pentru inchiriere si combustibilul. Fiecare masina de pe fmnrent.ro este inspectata riguros inainte de a fi predata clientului, pentru ca acesta sa nu intampine probleme in timpul utilizarii. Daca totusi se defecteaza ceva, cei de la FMN Rent iti stau la dispozitie cu asistenta tehnica non-stop si vin la fata locului pentru a te ajuta. Daca nu se solutioneaza problema la fata locului, acestia iti inlocuiesc masina fara a se percepe vreo taxa. Acestia dispun de masini calitative, de la nivelul standard pana la cele premium, iar tu doar trebuie sa alegi masina in care sa te simti cel mai confortabil la drum.

In al doilea rand, poti inchiria o masina in functie de necesitatile tale. Daca a ta nu este destul de spatioasa pentru a cara si lucruri si oameni, cu siguranta una inchiriata te poate salva de acest inconvenient. Nu trebuie sa mai imprumuti masina de la un prieten sau sa transporti lucrurile pe rand, consumandu-ti timpul si energia. Eficientizezi programul zilei tale mult mai bine daca rezolvi totul deodata.

FMN Rent iti sta la dispozitie oricand ai nevoie, chiar si cand apar situatii neprevazute. In cazul unui accident, nu trebuie sa te panichezi. Contacteaza-i imediat impreuna cu organele competente, iar echipa lor iti ofera asistenta de care ai nevoie pe tot parcursul procedurii. Este practic o echipa profesionista, care ofera servicii de calitate, de la A la Z.

Intra in cadrul paginii oficiale www.fmnrent.ro pentru a afla mai multe detalii.

 

Contact: 0742923150

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/fmn-rent-ofera-mai-mult-decat-servicii-de-rent-a-car