FMN Rent pregateste masina pentru concediul vostru de anul acesta

BUCURESTI - 12 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Concediile pot fi poate printre cele mai asteptate momente din an. Fiind momente de bucurie si de relaxare, ar trebui ca siguranta sa fie pe primul plan si din acest motiv mijlocul de transport trebuie sa fie unul sigur. Chiar daca este vorba despre cei care locuiesc in strainatate si vin in concediu acasa sau chiar despre cei care merg sa viziteze capitala sau alte orase importante din tara, drumul lung cu masina personala nu este o solutie.

fmnrent.ro

Cel putin nu in cazul celor care stiu ca masina are anumite probleme. In acest fel este expusa toata familia unui pericol, care poate fi foarte usor evitat, apeland la serviciile de inchirieri auto.

FMN Rent - inchirieri auto chiar de la aeroport

Orice persoana interesata, care calatoreste in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov sau Craiova poate apela la serviciile Fmnrent.ro. Este o varianta utila prin care oricine poate sa aiba o masina la dispozitie, chiar daca ajunge la destinatie cu avionul si mai mult decat atat, mai sigura. Fiecare masina este atent verificata regulat si este predata clientilor cu certitudinea ca nu are nici o defectiune. Deci nu vor fi probleme din acest punct de vedere.

Un mare avantaj este faptul ca aceste servicii de inchirieri auto din aeroportul Otopeni permit clientilor sa preia masina direct din aeroport, fara sa fie necesara deplasarea la alta locatie. Atunci cand apelati la serviciile oferite de FMN Rent puteti avea garantia calitatii si a serviciilor impecabile. Contra cost puteti opta si pentru scaune de copii, wi-fi sau altele.

Pentru a beneficia de o masina trebuie facuta o rezervare in avans, pentru a verifica disponibilitatea. In functie de filtrele aplicate puteti vedea toata lista de masini disponibile. Inchirierile se realizeaza in functie de anumite criterii pe care le puteti vedea la informatii, direct pe site. Puteti avea certitudinea ca apelati la o echipa serioasa, care isi respecta clientii si programarile, iar atunci cand masina este inchiriata pentru o perioada mai lunga de timp puteti beneficia si de un discount.

Pentru mai multe informatii si rezervare de masina accesati site-ul si completati formularul sau contactati echipa.

Contact:

Email: office@fmnrent.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/fmn-rent-pregateste-masina-pentru-concediul-vostru-de-anul-acesta