FMNrent - rent-a-car si pleaca in calatorii

BUCURESTI - 2 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Ce te faci daca masina ta e in service sau nu e destul de fiabila pentru a te porni la drumuri lungi? Renunti la placerea de a calatori? Cu siguranta nu, caci cu ajutorul serviciilor de inchiriat masini al celor de la FMNrent, te poti plimba oricum, oricand si oricat.

fmnrent.ro

fmnrent.ro

Iata ce trebuie sa stii despre masina ta inchiriata

 

Poti alege ce model iti doresti tu dintre cele existente. In functie de preferintele fiecarui client in parte, FMNrent ofera consiliere in a alege masina care sa se plieze pe toate cerintele sale. Poti opta pentru inchirierea unei masini pe termen indelungat daca vrei sa evadezi din oras pret de cateva zile si ai nevoie de o masina sigura cu care sa te deplasezi. Fiecare dintre ele este riguros inspectata pentru ca tu sa nu intampini probleme si detin toate dotarile esentiale pentru calatorii confortabile si memorabile, fie de unul singur sau alaturi de cei dragi. Inchirierea unei masini te poate scoate din multe incurcaturi, mai ales cand te grabesti sa ajungi la o anumita destinatie. Pentru a inchiria o masina FMNrent, trebuie sa ai varsta implinita de 21 de ani si implicit 1 an de experienta la volan.

 

Fiind o echipa constant preocupata de a oferi clientului exact ce isi doreste, acestia pun mare accent si pe dezinfectarea masinilor in aceasta perioada stresanta. Astfel, tu ai garantia ca de fiecare data cand inchiriezi o masina, nu trebuie sa iti faci grija pentru sanatatea ta. Folosind platforma de pe fmnrent.ro iti poti chiar rezerva masina dorita, alegand data si ora cand vrei sa intri in posesia ei, respectiv data de predare.

 

Siguranta si calitate, acestea sunt cuvintele care ii definesc pe cei de la FMNrent. Fiecare calatorie a ta trebuie sa fie sigura atat pentru tine, cat si pentru ceilalti participanti la trafic, de aceea masinile lor sunt mereu pregatite cu atentie. O masina inchiriata poate fi extrem de utila in diferite contexte, de la impresionarea unei fete, cat si evitarea mersului cu taxiul si busul daca inca nu iti permiti sa achizitionezi una noua. Stay safe and keep traveling with FMNrent.

 

Contact: 0742923150

Taguri: fmnrent.ro