Foraje profesionale pentru orice tip de sol? Bineinteles, la Eco Drill!

BUCURESTI - 29 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Solutiile profesionale vin acum de la Eco Drill, societatea care inca de 13 ani s-a axat pe realizarea de foraje de adancime medie si mare. De ce nu adancime mica?

ecodrillforaje.ro

ecodrillforaje.ro

Raspunsul vine chiar de la reprezentantii Eco Drill, care sustin faptul ca, desi in acest mod apa se obtine foarte usor, exista risc de contaminare, intrucat impuritatile pot ajunge foarte usor in apa.

Forajele profesionale sunt servicii din ce in ce mai cautate in zilele noastre. Sunt utile in speciale pentru cei ce au un teren intr-o zona neracordata la alimentarea publica cu apa si doresc sa isi construiasca acolo o casa. Au nevoie de apa de consum si apa pentru a uda terenul sau gradina aferenta.

Foraje profesionale prin doua tehnici

Cei ce sunt interesati sa apeleze la serviciile oferite de catre specialistii Eco Drill trebuie sa stie ca acestia realizeaza foraje profesionale folosind doua tehnici diferite. Alegerea se face in functie de tipul de sol ce urmeaza a fi forat. Astfel, exista posibilitatea de a realiza foraj hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si foraj uscat cu ciocan de fund.

Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid este o tehnica deosebit de complexa si este utilizata cu precadere in zonele unde exista un sol moale si mediu. Argila, nisipul, pietrisul sunt cateva din tipurile de sol pe care poate fi facut acest foraj si acestea sunt intalnite in Vrancea, Bucuresti, Galati, Satu-Mare, Braila si lista poate continua in acest sens.

Forajul uscat cu ciocan de fund in schimb este ideal pentru solurile dure si semi-dure, ca de exemplu pentru roca, granit, marmura, calcar si altele. Eco Drill realizeaza un astfel de foraj in zone precum Maramures, Constanta, Tulcea, Brasov, Neamt si altele.

Avantajele colaborarii cu Eco Drill

Cei ce aleg sa colaboreze cu echipa de la Eco Drill in vederea realizarii de foraje profesionale si nu numai, se bucura de o serie de avantaje. In primul rand, se bucura de o garantie de minim 2 ani pentru orice lucrare executata. Experienta pe care o are echipa face in asa fel incat timpul alocat unei lucrari sa fie redus la minim.

Eco Drill dispune de utilaje si echipamente performante, cu ajutorul carora realizeaza lucrari de calitate, usor de intretinut in timp. Si, pentru ca omul sfinteste locul, mai precizam si faptul ca in echipa Eco Drill activeaza numai specialisti bine instruiti si care au experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit orice lucrare, oricat de complexa ar fi.

Contact Eco Drill

Adresa sediu: Str. Trecatoarea Holtului, Nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

Telefon: 0749.861.105

Site oficial: ecodrillforaje.ro

Email: office@ecodrillforaje.ro