Fotografiile de maternitate – menite sa surprinda frumusetea radianta a viitoarei mamici

BUCURESTI - 9 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Burtici, rochite fluide, decoruri pastelate, zambete largi – iata elementele care definesc fotografia de maternitate. Dar daca privesti dincolo de farmecul unei astfel de fotografii, vei descoperi mult mai mult de atat. Vei vedea speranta, entuziasm, nerabdare si multa iubire fata de viata. Dragostea pe care o citesti in ochii viitorilor parinti, chimia dintre acestia si legatura care numai intr-o relatie poate fi resimtita, toate sunt imortalizate si transpuse de fotograf in fotografia de maternitate.

jadoris.com

jadoris.com

La momentul actual, acest tip de fotografie este in voga, insa lucrurile nu au stat asa dintotdeauna. Chiar daca nu are radacini foarte intinse, moda fotografiilor de maternitate a cunoscut amploare in primul rand datorita momentulul magic pe care il capteaza si il transmite mai departe. Imediat dupa ce bebelusul se naste, totul va fi despre acesta. In schimb, in cursul celor 9 luni de sarcina totul se raporteaza la viitoarea mamica. Si probabil oricine subscrie la afirmatia conform careia o femeie nu va fi niciodata mai radianta ca atunci cand este insarcinata.

Astfel, din ce in ce mai multe femei au inceput sa isi doreasca sa surprinda frumusetea acestor zile in fotografii. Artistii fotografi au incurajat fenomenul si s-au straduit sa le ofere acestora pictoriale emotionante realizate in studio sau in natura. Indiferent de cadrul ales, un lucru nu poate fi pus la indoiala – emotia de pe chipul parintilor nu are termen de comparatie.

De ce sa alegi sedinta foto de maternitate?

Corpul unei femei este supus unei serii de schimbari in timpul sarcinii, iar unele dintre acestea sunt extrem de rapide. Este uimitor cum o femeie care a luat in greutate simte ca nu este atragatoare isi schimba starea de spirit in momentul in care priveste fotografiile realizate si constata cat de atractiva este, de fapt. Fotografia de maternitate nu este doar o arta, este un sentiment, o oglinda care le face pe femei sa realizeze cat de frumoase sunt.

Avand in vedere ca organismul femeii sufera o multime de modificari, exista multe stari la care ea trebuie sa fie atenta. Pe langa faptul ca femeile gravide invata sa isi accepte formele rotunjite de care este responsabil bebelusul, ele au posibilitatea sa revada oricand magia pe care o transmiteau, atunci cand ea este captata cu toata pasiunea de catre fotograful Jadoris.com.

Cum sa te pregatesti pentru aceasta sedinta foto?

Fara doar si poate, toate femeile insarcinate sunt superbe. In calitate de fotograf observi cat de confortabil se simte graviduta in fata camerei foto, iar acest confort dicteaza calitatea rezultatelor finale. Majoritatea femeilor nu sunt familiarizate cu aparatul de fotografiat, motiv pentru care aceasta trebuie sa isi ia timpul necesar pentru a se pregati nu doar fizic, ci si psihic. In fond, ea este actorul principal.

Astfel, este recomandat ca viitoarea mamica sa poarte o tinuta reprezentativa si care o face sa se simta feminina. Nu este obligatoriu ca hainele sa evidentieze burtica, ci sa ii caracterizeze stilul si sa aiba culorile care o pun cel mai bine in valoare. In fond, este vorba despre realizarea unor fotografii ce vor ocupa un loc special in cutia cu amintiri.

Scurta concluzie

Fotografie de maternitate este deosebita, intocmai cum fiecare tip de fotografie este. Farmecul ei este redat de emotiile puternice pe care femeia insarcinata reuseste sa le transmita si pe care fotograful le capteaza. Ideal este sa gasesti unul a carui perceptie despre arta se apropie de a ta.