Fotografiile din ziua nuntii - ce trebuie sa stie mirii, potrivit Jadoris

BUCURESTI - 14 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din propria experienta privind organizarea nuntii, urmata de peste 10 ani de servicii prestate in calitate de fotografi intr-o multime de locatii si decoruri, echipa Jadoris vine in intampinarea celor care se pregatesc pentru pasul casatoriei cu cateva sfaturi pertinente cu privire la alegerea fotografului pentru nunta.

jadoris.com

jadoris.com

In decursul anilor in care au oferit servicii de fotografiat pentru cupluri cu preferinte si asteptari dintre cele mai diverse, cei doi fotografi ai echipei Jadoris, ce alcatuiesc un cuplu minunat, pasionat de acest domeniu, doresc sa impartaseasca cu oricine se afla in pragul nuntii informatii utile, ce ii pot ajuta in tot acest demers. O insiruire mai complexa a sfaturilor regasesc cei interesati si pe Jadoris.com.

In prag de nunta, de avut in vedere privind alegerea fotografului!

In general nunta este un eveniment costisitor. Indiferent daca este planificata in familie sau este vorba despre un eveniment mai pompos, aceasta va genera cheltuieli diverse - unele planificate, altele neanticipate.

Astazi exista o adevarata industrie a nuntilor si toate etapele si pasii de urmat presupun investitii. Unii prefera sa organizeze personal evenimentul, altii apeleaza la un wedding planner.

Una peste alta, nunta este despre protagonisti si despre amintirile pe care mirii si le fac cu ocazia acestui eveniment unic. Daca cele din memoria personala se vor sterge cu timpul, albumul foto trebuie sa fie suficient de reusit pentru a intruchipa ziua respectiva asa cum a fost si cum s-a dorit sa fie. De acest aspect depinde foarte mult profesionalismul fotografului, respectiv a videografului si masura in care va reusi sa surprinda fiecare moment deosebit. Pentru ca cei ce ofera ambele servicii nu exceleaza intotdeauna in amandoua, recomandarea Jadoris este de a opta pentru servicii separate.

Un fotograf care e mereu in preajma mirilor este un profesionist de cele mai multe ori pentru ca isi da interesul sa capteze fiecare moment in cadre memorabile. Si numele sau este un indicator privind calitatea pozelor desigur, a capacitatii sale de a va oferi in cele din urma amintirile pe care le asteptati. Trebuie sa existe o conexiune intre miri si fotograf, deschidere, comunicare, intelegere.

Alte sfaturi de la Jadoris privind organizarea nuntii

O idee pe care o sustin cei doi este de a personaliza evenimentul. O nunta care ii reprezinta pe cei doi protagonisti este mai mult decat si-ar putea dori. Este o modalitate de a se asigura ca totul va decurge intocmai cu asteptarile, dar mai ales ca se vor simti excelent.

Incepand de rochia de mireasa si costumul de mire si pana la decoratiuni, tematica, totul poate fi original, unicat. Toate acestea, alaturi de exprimarea emotiilor vadit in ziua fericita a nuntii vor transforma fotografiile realizate profesional de fotograful ales in ceva cu totul special.

Desigur, exista si posibilitatea de a opta pentru o sedinta foto ulterioara, ce poate reprezenta o continuare, mai intima de aceasta data - infatisand pe cei doi miri in principal. Idei despre cum pot fi realizate fotografiile pot avea si mirii, dar e bine ca astfel de sugestii sa vina si din partea fotografului.

Daca cele mai sus mentionate v-au captat atentia, pe Jadoris.com regasiti si alte sfaturi utile adresate cuplurilor ce se pregatesc pentru pasul casatoriei.

Taguri: jadorisjadoris.com