Fotoliile de masaj Rokol, inovatie si masaj complex

BUCURESTI - 9 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rokol, renumit brand pe segmentul de fotolii de masaj, lanseaza in Romania gama de fotolii premium. Experienta, inovatie, cu tehnologie compacta intr-un fotoliu atractiv chiar si din punct de vedere estetic, toate la un loc sunt ingrediente ce contribuie la definitia unor fotolii ce merita alese.

Rokol

Rokol

Rokol este de asemenea in colaborare cu mari branduri, avand parteneriate ce contribuie si ele la complexitatea produselor. Orice tip de fotoliu cu masaj Rokol ales corespunde cu aceleasi inalte standarde in materie de productie, cu aceleasi definitii de inalta calitate.

Fotoliile de marca Rokol

Fotoliile comercializate sub aceasta marca se definesc in primul rand prin tehnologia profesionala de masaj ce o includ si pe baza careia se realizeaza sistemele de programe incluse. Incorporeaza tehnologii moderne si avansate, aducand totodata si o premiera pe piata din Romania: dispun de o varianta unica, a unui fotoliu cu sina de tip L, precum si un sistem cu role, 3D, cu incalzire ceramica. Un astfel de design este in masura sa se muleze dupa forma corpului, sa il faca pe utilizator sa se simta confortabil si, fiind atat de generos in dimensiuni, intregul corp poate fi rasfatat de masajul oferit.

La capitolul putere si tip de masaj, fotoliile Rokol sunt vestite pentru modul foarte fidel in care copiaza miscarile unui maseur. Prin sistemul inteligent incorporat, se detecteaza imediat forma corpului si se incepe masajul profund, stimulator si variat. Totodata, efectul de caldura este in masura sa ofere confort si sa sporeasca starea de bine si de relaxare din timpul folosirii oricarui tip de program de masaj disponibil.

Concret, un fotoliu de masaj de marca Rokol este proiectat sa ofere calitate, confort si durabilitate. Se poate masa orice parte a corpului, in totalitatea acestuia, prin diferite tehnici. Constructia in sine a fotoliului este in masura sa reziste timp indelungat, deci o achizitie de acest gen este un plan de viitor. Nu numai otelul din structura sa, ci si tehnologia ce se foloseste adesea la masini de lux este adoptata – aceasta asigura un efect anticoroziv, deci o asigurare ca va rezista in timp.

Complexitate de beneficii ale fotoliilor de la Rokol

Acest brand continua sa surprinda prin complexitatea beneficiilor cu ajutorul carora ofera doar confort utilizatorilor. Atat in interior, prin tehnologia complexa si prin sisteme unice, cat si la exterior, fotoliile de la Rokol sunt de-a dreptul surprinzatoare. Un adevarat rasfat se simte de la bun inceput pentru orice utilizator: suprafata unui fotoliu de aceasta marca este prietenoasa cu pielea - avand in vedere ca este in contact direct cu aceasta conteaza si acest aspect.

Menita sa ofere si confort, masaje multiple pe diferite parti ale corpului si prin diverse abordari, gama de fotolii de masaj de la Rokol este totusi economica si silentioasa. Asta aduce un mare plus pentru modul si frecventa cu care se poate folosi orice fotoliu de la Rokol.

Nicicand fotoliile de masaj nu au fost mai dedicate in misiunea de a oferi masaj la modul cel mai complex. Favorizand starea de bine cat si investitia, un fotoliu de acest gen este definitia masajului accesibil, rentabil si de inalta clasa totodata.