Fotoliul de masaj - un aliat al omului modern

BUCURESTI - 25 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Procesul de masare a corpului, prin diversele tehnici - de la presare la netezire, poate ajuta la relaxarea sa in cel mai complex mod cu putinta. Nu numai ca se elibereaza tensiunea de la nivelul muschilor, insa relaxeaza si ajuta la adoptarea unei stari mai bune, fizic si psihic. Fata de vremuri apuse cand un astfel de tratament era dedicat numai unei anumite clase sociale, acum este o metoda de relaxare la indemana oricui. Mai cu seama cand baza este intr-un fotoliu de masaj, absolut oricine poate deveni beneficiar al unui tratament de rasfat de acest gen.

Rokol

Rokol

Castigand tot mai multa popularitate de-a lungul anilor, un fotoliu masaj a devenit un aliat al celor care isi doresc sa aiba parte de masaj si de terapia pro relaxare asociata acestei activitati. Beneficiile de folosire ale unui fotoliu de acest gen sunt si aspectele convingatoare ce fac ca o astfel de achizitie sa se justifice total. Avantajul suprem tine de faptul ca un astfel de fotoliu poate oferi un masaj profesional, inlocuind efortul si programarea la un maseur, totul prin ajutorul oferit de tehnologia moderna.

Beneficii ale folosirii unui fotoliu de masaj

Pentru toti cei care se gandesc la o astfel de investitie, se aminteste in primul rand un beneficiu major: reducerea presiunii nervilor de la nivelul coloanei. Presiunea pe sira spinarii aduce compresie la nivelul nervilor vertebrelor. Asadar, prin folosirea unui fotoliu de masaj, spatele este masat corespunzator intrucat sa aiba o pozitie corecta, sa se relaxeze, iar durerile si tensiunile resimtite sa fie imediat eliminate.

Combaterea stresului este un aspect implicit si un mare beneficiu totodata. Starile de insomnie, tensiune arteriala sau chiar si lipsa de apetit sunt toate corelate cu influenta stresului asupra vietii cotidiene. Asadar, inclusiv in astfel de cazuri, masajele repetate pot oferi o stare de bine aparte, pot ameliora diversele efecte asociate cu stresul si, ca intr-un lant de cauzalitate, situatii precum cele mentionate se estompeaza considerabil.

Imbunatatirea circulatiei

Prin sange, oxigenul si nutrientii necesari sunt transportati in celule si catre toate organele. Acest proces sustine totodata si eliminarea toxinelor din organism. Studiile arata ca exista o corelatie intre circulatia sanguina si sistemul imunitar. Asadar, intr-un complex de aspecte, este necesar a se tine cont de imbunatatirea circulatiei acolo unde exista un deficit din acest punct de vedere. Masajul poate fi un bun stimul in acest sens, deci implicit un fotoliu de masaj poate fi una dintre solutiile ce ajuta.

Intimitate si avantaje la indemana

Un fotoliu de masaj este maniera optima de a detine in intimitatea casei acel dispozitiv comod, usor de folosit, ce aduce la pachet tot felul de beneficii, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Acesta este menit sa inlocuiasca termenii de programare, timpii pierduti in spa-uri sau la cabinete diverse. Cu multiplele sale functii, un fotoliu de masaj este menit sa sustina un program complex de masare, care ajuta din punct de vedere medical si nu numai.

Achizitia unui astfel de fotoliu este de preferat sa se realizeze de la furnizori de incredere, din seria de produse de marca. De asemenea, garantia produsului este de preferat sa existe, cea care ofera si un plus de incredere pentru fiecare utilizator. Cei care vor sa aiba parte de o experienta unica a masajului chiar in propria locuinta pot sa acceseze website-urile www. rokol.ro sau www.masatto.ro pentru a vizualiza gama de produse disponibile si pentru a alege un fotoliu masaj conform cu propriile preferinte.