Fototapetul 3D de la Deco Perete, pentru iluzii optice interesante

BUCURESTI - 18 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fototapetul schimba instant imaginea unei incaperi. Odata cu aceasta transformare camera cu pricina poate fi parca mai mare, mai inalta, mai bine luminata. Tipul de fototapet ales este cel care in mod practic nu doar infrumuseteaza, ci si creeaza o iluzie optica, incredibil de frumoasa.

Fototapet Deco Perete

Fototapet Deco Perete

Deco-Perete.ro, magazin specializat pe aceasta nisa, vine cu propuneri dintre cele mai interesante. Un univers al frumosului, descris de tipuri de fototapete impresioneaza de la prima vedere. Doar ca, in raport cu arhitectura unei incaperi, de luminozitate si alte detalii, efectul poate fi unul diferit de asteptarile avute. Specialistii recomanda spre exemplu pentru camere mici, fototapet cu motive delicate, pentru a nu crea impresia de haos sau camera alogmerata si incarcata. Aceeasi regula se aplica si in cazul camerelor unde sunt segmentari – usi, ferestre – iar fototapetul este asadar intrerupt.

Fototapet pentru orice camera

Culorile si printurile joaca un rol esential. Un fototapet nu va fi asadar ales numai dupa considerente legate de gustul fiecaruia, ci si in functie de ce se potriveste unei incaperi si ce iluzie optica creeaza fototapetul in cauza.

Pentru a mari gradul de luminozitate sunt recomandate cele in culori deschise, poate chiar cu insertii de culori metalice. Pentru camere generoase ca dimensiuni, fototapetul ales poate fi unul simplu si elegant sau dimpotriva, in culori puternice si impunator.

In living – fototapetul trebuie sa creeze impresia de spatiu primitor si confortabil, oaza de relaxare. Sunt preferate asadar culori vesele, print geometric sau floral. Atmosfera de vis va fi creata de un fototapet de tip 3D. Acesta va oferi profunzime si va da impresia ca este o imaginea aproape reala.

Pentru bai sau bucatarii – fototapetul ce imita caramida poate fi una din alegeri, un stil elegant negresit.

Pentru camere – imagini din natura care inspira si dau senzatia de libertate sunt o apropiere de ceea ce simtim atunci cand suntem in intimitatea camerei noastre. Gandul si privirea ne poate purta in jurul lumii sau in inima naturii cu un fototapet inspirat din astfel de peisaje.

Deco-Perete pune la dispozitie variante de fototapete mereu la moda – colectia Timeless, variante colorate – colectia Colorful, precum si optiuni de lux, moderne si elegante, printre care le regasim si pe cele 3D. Practic cu o astfel de alegere dam viata oricarei incaperi, animam un decor simplist si il facem mai interesant ca oricand.

Colectiile de fototapete sunt disponibile online.