Furnizorul conteaza: cum alegi magazinul de unde cumperi piese auto si accesorii

BUCURESTI - 22 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice sofer are dorinta de a-si personaliza complet autovehiculul, de a-i da acea nota personala care sa il diferentieze. Tuningul auto este primul lucru de avut in vedere in acest caz. Exista piese care pot sa modifice performantele, designul exterior sau confortul si functionalitatea resimtita in interior.

tuning-car.ro

tuning-car.ro

Gama foarte diversificata poate sa puna in incurcatura insa soferii. Iata totusi cateva recomandari pe care le pot urma cei interesati pentru a se asigura de faptul ca aleg furnizorul potrivit si piese tuning pe masura asteptarilor.

Diversitatea produselor oferite

Acest prim criteriu ar trebui sa prezinte importanta pentru orice conducator auto responsabil. Indiferent de solutia cautata, furnizorul selectat ar trebui sa o poata oferi. Exista unele magazine de piese auto - online sau fizice - care nu comercializeaza decat piese si componente compatibile doar cu anumite marci si modele de autovehicule. Pe o astfel de lista restransa exista sanse destul de reduse sa se regaseasca solutiile cautate, astfel ca furnizorul selectat va trebui sa puna la dispozitia celor interesati o gama cat mai diversificata de produse.

Dincolo de aceasta diversitate a marcilor si modelelor compatibile, trebuie sa fie vorba si de diversitate din punct de vedere al solutiilor propuse. Indiferent daca este vorba despre protectie parbriz, bullbar, faruri, praguri, elemente decorative sau diverse alte accesorii, furnizorul selectat trebuie sa le contina in oferta, pentru a veni in intampinarea tuturor celor care cauta sa isi personalizeze autovehiculul in functie de propriile preferinte.

Raport pret-calitate avantajos

A gasi cele mai ieftine piese auto de pe piata nu este nicidecum o prioritate pentru soferi, cu toate ca exista unele persoane care mizeaza pe acest lucru. In fapt in alegerea furnizorului potrivit trebuie sa fie vorba despre un raport pret-calitate care sa fie corect, echitabil si avantajos pentru ambele parti.

Tuning-car.ro poate fi un exemplu in acest sens - magazinul online pune la dispozitia celor interesati o gama variata de produse, la preturi avantajoase si cu garantia calitatii oferita direct de la producatorul original.

Livrare prompta

Nevoia de a personaliza un vehicul dupa preferintele proprietarului rareori suporta amanari. Din acest motiv, furnizorul ales trebuie sa ofere solutii imediate, respectiv o livrare prompta a pieselor si accesoriilor, indiferent de solicitare. Magazinul online mentionat respecta si acest criteriu - cei care plaseaza comenzi pe tuning-car.ro au siguranta ca produsele comandate le sunt livrate intr-un termen aproximativ de 48 ore, odata ce comanda este confirmata de catre operatori.

Toate aceste elemente trebuie sa existe in cazul magazinelor fizice sau online care au ca obiect de activitate comercializarea de piese si accesorii tuning auto. Atunci cand vine vorba de alegerea unui furnizor de incredere, trebuie sa existe promptitudine la livrare, o gama variata de solutii, dar si un raport pret-calitate care sa multumeasca orice exigente. Tuning-car.ro reprezinta un reper in acest sens - magazinul online pune la dispozitia celor interesati piese si accesorii tuning pentru modele diverse de autovehicule, servicii de consultanta pentru cei care nu sunt decisi ce solutii sa aleaga, dar si livrare prompta, pentru ca nevoia de personalizare a autovehiculului sa nu fie pusa intr-un asa-zis “stand-by”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/furnizorul-conteaza-cum-alegi-magazinul-de-unde-cumperi-piese-auto-si-accesorii