Furtunurile industriale de la Tehnovest, durabilitate si eficienta

BUCURESTI - 23 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sunt necesare pentru a asigura transportul optim al fluidelor, respectiv pentru a facilita actiunea realizata intre diverse componente hidraulice, subansambluri, dispozitive de comanda, elemente de actionare, etc. Furtunurile industriale sunt o parte importanta in randul celor enumerate si se regasesc in magazinele de profil in modele dintre cele mai variate.

tehnovest.ro

tehnovest.ro

In intampinarea celor care doresc sa mizeze pe durabilitatea unor dispozitive si sisteme performante in sporirea productiei, indiferent de ramura industriala in care activeaza, vine Tehnovest . Este un magazin online specializat in comercializarea de furtunuri diverse, furtun aspiratie cu caracteristici variate, dar si alte piese si accesorii menite sa asigure un randament peste asteptari.

Furtunurile de la Tehnovest, pentru sporirea productivitatii in industrii variate

Din lista de oferte furtune de la Tehnovest, oricine se poate bucura de productivitatea dorita in business-ul pe care il administreaza. Pot fi alese in functie de flexibilitatea dorita. Exista si linia celor armate, cu scop bine determinat. Furtunurile industriale disponibile pot transporta cu succes fluide variate, produse petroliere, apa, aer, produse chimice, apa sub presiune, uleiuri hidraulice, oxigen, etc.

Raportarea la variantele constructive ale furtunurilor este unul dintre parametrii esentiali de urmarit intr-o astfel de alegere. Conteaza de asemenea compatibilitatea acestora cu materialele destinate a le transporta, depresiunea maxima, presiunea de lucru de asemenea, dar si temperaturile sub care vor actiona sistemele in cauza. Vizavi de acest din urma parametru conteaza atat valoarea celei specifice fluidelor transportate, cat si a mediului ambiant.

Conteaza totodata si corectitudinea utilizarii furtunelor, a modului in care sunt montate, cat se respecta din indicatiile oferite de producator.

Un aspect deosebit de important de care trebuie sa se tina intotdeauna cont este asamblarea corespunzatoare a acestora. Locurile trebuie sa fie accesibile, sa nu fie deci obstructionate, ci sa se mentina intr-o pozitie naturala. Spre exemplu indoirea lor peste raza de curbura ar putea cauza probleme. Cele cu armaturi mai ales trebuie instalate corespunzator.

Presiunile la care pot lucra furtunurile variaza, deci este necesara atentie si asupra acestui factor. Indiferent de parametrii in care trebuie sa se incadreze insa furtunurile, Tehnovest dispune de solutii profesionale. Pe tehnovest.ro gasesc cei interesati mai multe despre acestea.