Gama complexa de vesminte bisericesti si ofertele Crilovic

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Apartenenta la un cult aduce cu sine o serie de compartamente si abordari stricte; in numele supunerii si aprecierii fata de divinitate, se considera absolut necesar ca slujitorii Domnului sa adopte o atitudine si tinuta adecvate cadrului. Astfel, se poate spune ca pentru fetele bisericesti se va impune o vestimentatie aparte, distincta si pretioasa in egala masura.

Vesminte Bisericesti

Vesminte Bisericesti

Producator in executarea de astfel de tinute, Crilovic isi intampina publicul interesat de vesminte bisericesti cu o gama larga de tinute. Este vorba de textile menite sa infrumuseteze lacasurile sfinte, de obiecte de decor, de panze brodate sau tesute ce fac parte din sfera bisericeasca prin reprezentarile de design si prin insasi implicarea lor in actiuni liturgice specifice.

Produse de marca Crilovic

Cu o traditie in nisa sa de activitate, Crilovic a reusit sa incante cu executia sa. De la vesminte preotesti specifice s-a ajuns la o colectie de produse ce implica de asemenea vesminte arhieresti, unele pentru anumite sarbatori religioase specifice, acoperaminte pentru biserica si multe altele. Unele sunt de decor, insa absolut necesare in anumite ritualuri  asadar un set de prapuri, de steaguri sau alte produse diverse vor fi achizitionate ca elemente de baza intr-o biserica.

Trebuie spus ca astfel de textile innobilate prin tehnica de brodare sunt o reprezentare a unor scene biblice. Altfel spus, pe bedernite sau pe straiele preotilor se vor inscriptiona insemne bisericesti, se va reprezenta Sfanta Cruce sau tabloul complet, icoana ce reprezinta un anumit eveniment religios. Exista infinite surse de inspiratie si tinand cont de slujirea de-a lungul anului bisericesc in bogatia sa de evenimente mentionate se pot aborda numeroase surse de inspiratie.

Executarea unor astfel de modele este o misiune ingreunata tinand cont si de complexitate. Nu se va broda un singur model, ci cu repetitie uneori tivul unor straie va cunoaste un tipar de acest gen. Se intelege munca deosebita. In materie de culori se abordeaza destul de des auriul, ca simbol al bogatiei darurilor ceresti. Insa nu doar acest ton de culoare este o optiune. Exista o paleta vasta de culori, alese desigur in functie de simbolistica si de perioada din an.

Avantaje de colaborare cu Crilovic

In primul rand se mentioneaza despre posibilitatea de a borda realizarea de vesminte preotesti intr-un stil personalizat. Se poate comanda absolut orice, dupa specificatii clare privind dimensiunile, seturile, culorile si tipul de broderie. Unele astfel de produse sunt comercializate in cadrul site-ului, pagina oficiala Crilovic, insa pot suferi oricand modificari.

Un alt avantaj este al calitatii asigurate. Crilovic inseamna din start calitate, atat privind tesatura, materialul de baza, cat si modelele aplicate prin brodare. Materialele sunt usoare, potrivite pentru a fi purtate chiar si in conditii de temperaturi ridicate. De la modele cu vita de vie si spice de grau si pana la motive traditionale, cu varietate propusa la broderii executate cu finete, Crilovic se identifica cu stilul deosebit expus pe tesaturi de mare finete.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale vesmintebisericesti.ro tot soiul de modele, precum si detaliile necesare pentru a comanda.