Gama variata de saboti medicali, disponibila la Maribon

BUCURESTI - 21 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Magazinul online Maribon .net vine in intampinarea publicului interesat cu o gama vasta de saboti medicali si nu numai. Preocuparea numarul unu ramane aceeasi, de a oferi confort sporit si calitate premium pentru diverse tipuri de incaltaminte. Ceea ce purtam da tonul confortului pe care il avem si al dispozitiei pe care o afisam. Asadar purtati ceva confortabil si potrivit, iar la Maribon este usor sa gasiti perechea potrivita.

maribon.net saboti medicali

maribon.net saboti medicali

Saboti medicali din piele

In domeniul medical se impune purtarea de saboti medicali din motive practice, igienice. Intr-o formula imbunatatita, acum exista optiuni perfecte, care tin cont si de partea estetica. Sunt realizati din piele naturala, ceea ce vine la pachet cu o serie de avantaje, printre care amintim de rezistenta sporita a acestui tip de incaltaminte.

De asemenea, Maribon aduce in fata publicului saboti medicali variati, cu decupaje, cromatic vorbind la fel de diversi, astfel incat sa fie potriviti pentru femei sau barbati, in orice domeniu, in orice conditie si sezon. Au aderenta la suprafete, ofera stabilitate piciorului, cu platforma, comozi la purtare, datorita talpii moi, gel soft in interior.

Pentru fiecare model in parte exista o paleta vasta privind culorile dorite, iar marimile sunt potrivite pentru oricine, cu disponibilitate incepand cu 36 si pana la 42.

Maribon, un univers al incaltamintei de calitate

Aceeasi sursa deserveste unui scop comun pe care il avem cu totii si anume sa gasim perechea potrivita de incaltaminte, in functie de domeniul de activitate. Mai ales femeile au preferinte multiple. Isi aleg pantofii de strada diferit de ceea ce poarta de zi cu zi a locul de munca, iar acasa prefera sa poarte papuci de casa in care sa se simta mai confortabil ca oricand, sa isi rasfete picioarele obosite.

Maribon aduce in atentia tuturor cizme, pantofi, ghete sau botine, printre altele. Toate tipurile de incaltaminte, inclusiv papucii de casa sunt de calitate, in mare parte realizati din piele naturala. Intregeste astfel ceea ce inseamna cu adevarat un magazin de incaltaminte care vine cu solutii pentru femei si barbati preocupati nu doar de stil, cat mai ales de confortul a ceea ce poarta in picioare, zi de zi.

Contact:

0758 913 926

Store: Corneliu Coposu 1, Oradea

Store: Primariei 4, Oradea