Gardul electric cu panou solar - o necesitate in fiecare ferma

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Super Farm Land pune la dispozitia clientilor generatoare de impulsuri de fabricatie germana (AKO si Corral), cu o garantie valabila 3 ani si toata gama de accesorii pentru garduri electrice.

superfarmland.com

superfarmland.com

In cazul in care detinem o ferma de animale sau pur si simplu ne ocupam de cresterea animalelor domestice, trebuie sa avem in vedere cateva elemente pentru a ne asigura ca acestea sunt in siguranta, chiar si atunci cand nu stam cu ochii pe ele.

O metoda inedita prin care putem tine la distanta animalele salbatice si de asemenea care ne asigura de faptul ca animalele pe care le detinem nu vor parasi perimetrul in care ar trebui sa stea este gardul electric.

La prima vedere, termenul poate suna putin dur, insa lucrurile nu stau deloc asa. Un gard electric trebuie privit ca pe un sistem de protectie, asa cum sunt de exemplu alarmele pe care le montam in locuinta. Sunt o metoda cu ajutorul careia scapam de o grija - cea de a pazi constant animalele pe care le avem.

Cum functioneaza un gard electric?

Trebuie precizat de la inceput faptul ca gardul electric ni-l construim singuri cu ajutorul anumitor elemente specifice. In cadrul magazinului online Super Farm Land regasim toate componentele de care avem nevoie pentru un gard electric cu panou solar si anume: fir sau banda, izolatori, baterie, plasa, panouri solare, porti si panouri pentru pasuni, precum si alte accesorii necesare, dupa caz.

Tocmai generatoarele de impulsuri stau la baza functionarii unui gard electric pentru animale. Practic, un gard electric transforma energia electrica furnizata de soare printr-un panou solar si o restituie sub forma de impulsuri. Acestea nu vor vatama letal animalele ce ating respectivul gard, ci doar le vor lasa acestora o senzatie de durere, astfel incat sa nu se mai apropie de gardul electric.

Mare atentie insa la locul unde urmeaza a fi montat gardul! In cazul in care exista prea multa vegetatie, aceasta poate afecta puterea si performanta acestuia.

Pentru mai multe detalii in legatura cu elementele ce urmeaza a fi alese in functie de animalele pe care le avem putem obtine telefonic de la consultantii Super Farm Land sau din informatiile din cadrul paginii oficiale a magazinului mentionat.