Garea - pentru servicii instalatii electrice la orice ora din zi si din noapte

BUCURESTI - 20 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Una dintre preocuparile de baza ale proaspetilor proprietari de apartamente este refacerea instalatiilor electrice. Blocurile ce dispun de aceeasi instalatie electrica de mai bine de 20 de ani sunt un adapost ce nu inspira prea multa incredere pentru cei aflati in cautarea apartamentului perfect.

Garea.ro

Garea.ro

Deoarece pretentiile si nevoia de consum nu mai rezoneaza cu cele din anii de mult apusi, proprietarii trebuie sa ia masuri imediate in ceea ce priveste instalatia electrica. Cand pronuntam instalatie eletrica, automat asociem acest termen cu siguranta deplina. Pentru a putea dispune de certificarea calitatii serviciilor prestate, schimbarea instalatiei electrice nu poate fi facuta de oricine, ci doar de electricieni profesionisti precum cei ce compun echipa Garea.

Rapiditate si profesionalism – doua dintre calitatile de baza ale expertilor de la Garea!

Pentru cei din Bucuresti si Ilfov, Garea presteaza cu placere si rapiditate serviciul de schimbare a instalatiei electrice. Calitatea serviciului este incontestabila, iar faptul ca eletricienii sunt autorizati ANRE pluseaza asupra acestui lucru. Ei pot onora orice comanda in conditii de maxima siguranta, oferind chiar si garatie post serviciu.

Expertii Garea se ocupa de tot ce tine de schimbarea instalatiei electrice- de la dezafectarea instalatiei electrice vechi, efectuarea santurilor pentru viitoarele cabluri eletrice, instalarea acestora si pana la montarea dozelor si in final a panoului electric. Pe garea.ro exista o lista completa cu materialele necesare pentru a schimba instalatia electrica.

Echipa Garea - disponibila si pentru interventii in regim de urgenta!

Defectiunile ce pot apararea la nivelul instalatiei electrice ne iau prin surprindere de cele mai multe ori - acestea nu tin cont de zi sau de ora. Pentru a nu sta cu frica pana in zori atunci cand aparat probleme la instalatia eletrica, Garea ofera un eletrician autorizat non-stop ce se poate deplasa in orice locatie din Bucuresti si ilfov.

Electricienii ce compun echipa Garea sunt autorizati ANRE. Dupa finalizarea oricarui tip de interventie, acestia sunt in masura sa emita certificatul sau legitimatia de conformitate eletrica. Totodata, orice manopera dispune de garantie de 24 de luni, ceea ce inseamna un beneficiu major pentru cei neincrezatori in astfel de servicii.

Mai multe detalii despre totalitatea serviciilor pe care societatea Garea le pune la dispozitie pot afla cei interesati direct de pe garea.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/garea-pentru-servicii-instalatii-electrice-la-orice-ora-din-zi-si-din-noapte