Garsoniera in regim hotelier sau o camera single la hotel?

BUCURESTI - 5 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Calatoriile trebuie sa fie mereu intampinate de o atentie oferita detaliilor precum obiectivele dorite a fi vizitate, starea vremii, precum si locul de cazare, care este cel mai important aspect de altfel. Atunci cand ne referim la alegerea unui loc de cazare trebuie sa facem referire si la bugetul alocat.

https://www.rocazare.ro/

https://www.rocazare.ro/

In acest sens, alegerile pot fi multiple, iar optiunile de cazare pot varia destul de mult. Care sunt cele mai avantajoase si care dintre acestea ofera un raport calitate pret optim? Vom incerca sa aflam raspunsul la aceasta intrebare in cele ce urmeaza, iar pentru a se face o comparatie cat mai concreta se va analiza ceea ce ofera o garsoniera in regim hotelier comparativ cu o camera single din cadrul unui hotel.

Locatia acestora

Este foarte important de inteles faptul ca indiferent de alegere, atat o cazare in regim hotelier cat si un hotel se pot afla in zone de interes crescut pentru scopul vizitei. Se doreste o vizita turistica sau una in scop de business? Oricare ar fi alegerea in ceea ce priveste spatiul de cazare se pot gasi oferte care sa fie in apropierea zonelor de interes.

Asadar, sa vedem ce altceva poate face diferenta intre o garsoniera in regim hotelier si aceeasi optiune oferita de un hotel.

Pretul

Atunci cand ne dorim o calatorie cat mai eficienta trebuie sa tinem cont in principal de bugetul alocat. Analizand acest aspect, cazarea in regim hotelier este de departe cea mai avantajoasa. Motivul? Ei bine, pretul pentru o garsoniera in regim hotelier porneste de la 30 de euro pe noapte, asta analizand oferta echipei rocazare.ro , recunoscuta pentru conditiile de lux oferite.

Pe de alta parte, pretul pentru o camera la un hotel depaseste de cele mai multe ori suma de 30 de euro, mai ales daca se doreste o locatie mai centrala. Mai mult decat atat, pretul platit la un hotel este cel per persoana, insa in cazul unei cazari in regim hotelier nu conteaza acest aspect.

Deci, pentru o calatorie efectuata in cuplu, o garsoniera in regim hotelier este mai mult decat suficienta ca spatiu, iar pretul poate fi impartit la doi.

Conditiile oferite

Este din ce in ce mai cunoscut faptul ca atunci cand optezi pentru cazarea in regim hotelier ti se ofera tot ce e nevoie pentru a te simti ca in propria casa. Plecand de la lenjeriile si prosoapele curate, masina de spalat, tv, internet, aer conditionat si pana la frigider, fier de calcat, vesela sau tacamuri, ai practic orice este necesar pentru un confort ridicat.

In cazul unui hotel numarul facilitatilor este mult mai scazut, iar pentru a beneficia de fiecare serviciu extra trebuie achitata o anumita suma.

Intimitate

Nu in ultimul rand, este foarte important ca pe perioada sederii sa existe si un nivel de intimitate, respectiv liniste, crescut. Un hotel inseamna un trafic ridicat, agitatie, iar toate acestea pot crea un puternic disconfort.

Pe de alta parte, cazarea in regim hotelier ofera un plus de intimitate, se afla in zone linistite si in felul acesta se asigura o odihna placuta, pe deplin meritata in cazul unei calatorii.

Asadar, se pare ca balanta inclina puternic, din toate punctele de vedere, spre o garsoniera in regim hotelier, motiv pentru care exista si o cerere atat de ridicata in ultima perioada pentru acest tip de serviciu.

 

 

Taguri: garsonierarocazare.ro