Găzduirea web prin Net-solution.ro - calitățile serviciilor prestate

BUCURESTI - 17 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricine caută astăzi după serviciile de găzduire web trebuie să conștientizeze nevoia de calitate în ceea ce le privește. Contează experiența firmei ce le prestează, feedback-ul oferit de cei ce au beneficiat de serviciile acesteia, dar și ce anume o recomandă.

net-solution.ro

net-solution.ro

Exista trei mari aspecte ce trebuie să definească orice prestator de găzduire web: uptime-ul, viteza și suportul oferit. Acestea fac parte din serviciile oferite de Net-Solution.ro , care sunt un reper astăzi. Aceste trei caracteristici menționate sunt definitorii pentru aceasta nișă, deci importanța lor nu poate fi subestimată. 

Câteva detalii despre acestea, vizând serviciile prestate și disponibile, pe net-solution.ro.

Uptime - ce vizează aceasta caracteristică?

Este vorba despre timpul de funcționare al unui site găzduit, despre care putem afirma că e și cel mai important parametru de avut în vedere. Fiecare firmă de găzduire web garantează clienților săi un anumit timp de funcționare, măsurat în procente, în decursul unei luni. 

De exemplu, un uptime de 99,9% reprezintă un downtime maxim permis de cel mult 0,1%, echivalat în aproximativ 1 minut și 26 secunde/zi, în care site-ul poate fi inaccesibil. În cazul Net-solution, serverele din data center au un uptime garantat de 99,9%, fapt care ar trebui să intereseze pe oricine. Despre această caracteristică puteți obține mai multe informații contactând specialiștii Net-solution. 

Viteza de încărcare - în ce parametri trebuie sa fie?

Acest parametru e deosebit de important, deoarece influențează într-un mod semnificativ decizia de cumpărare a vizitatorilor. Când viteza cu care se încarcă un site lasă de dorit, implicit scade și numărul vânzărilor, al vizitatorilor. Acest inconvenient se poate remedia prin intervenția specialiștilor Net-Solution, ale căror servicii profesionale subliniază/pun accent pe importanța pe care o are acest parametru, dar și a felului/felul în care site-ul a fost programat.

Asistență tehnică furnizată (suportul oferit)

Un astfel de serviciu poate fi vital pentru un client. În primul rând, acesta trebuie sa asigure clienților săi disponibilitate permanentă, competență crescută, dar și intervenții în cazul în care apar situații neprevăzute. Indiferent de ce apare, echipa trebuie să își îndeplinească cu succes atribuțiile, pentru a găsi soluțiile corespunzătoare.

Cei interesați pot găsi informații mai detaliate despre găzduirea web și servicii pe net-solution.ro.