Gazduirea web: servicii complete pentru site-ul tau, de la NetSolution.ro

BUCURESTI - 17 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Accesarea unui site este mai mult decât o simplă acțiune. Fiindcă site-urile web nu apar în mediul online la întâmplare. Pentru a putea apărea, atât site-urile personale, cât și cele ale companiilor, au nevoie de un serviciu de găzduire web. Și asta deoarece serviciul de găzduire web implică utilizarea unor tehnologii fără de care funcționarea online a website-urilor nu este posibilă. Din acest motiv, oricine are un business și dorește sa fie prezent și în mediul virtual trebuie să afle mai multe despre găzduirea web.

net-solution.ro

net-solution.ro

Există servere speciale care găzduiesc site-urile ce sunt afișate la o căutare online. Numai datorită acestui fapt, și drept rezultat al unei simple accesări, site-urile respective le sunt afișate utilizatorilor. Detalii mai complexe cu privire la pachetele de găzduire care vi se potrivesc vă pot fi oferite de către specialiștii net-solution.ro . Este vorba despre o echipă de experți în găzduire web, găzduire VPS, găzduire pentru reselleri, înregistrare domenii și certificate SSL. Indiferent de domeniul de interes, Net Solution oferă consultanță profesională, atât în alegerea pachetelor de găzduire, cât și în înregistrarea domeniilor. Pachetele de găzduire pe care Net Solution le pune la dispoziție variază, atât ca servicii, cât și ca prețuri, pentru ca oricine să poată alege în conformitate cu nevoile sale. Detalii despre pachetele de găzduire Net Solution găsiți pe net-solution.ro.

Net Solution - soluții profesionale pentru site-ul tău

Iată câteva particularități ce recomandă acest nume, în ceea ce privește serviciile de găzduire web, găzduire VPS și înregistrare domenii.

În primul rând, net-solution.ro dispune de servere în data center-ul DIGI | RCS & RDS din Cluj-Napoca. 

Fiecare client va beneficia de plan de găzduire web ce include uptime garantat 99,9%. 

Certificatele SSL de tip Let’s Encrypt sunt parte gratuită a pachetelor de găzduire web. Fiecare client beneficiază și de suport tehnic gratuit, oferit fie telefonic, fie prin sistemul de ticketing.

În condițiile în care serviciile furnizate nu corespund cu așteptările, se poate solicita returnarea plății, în anumiți termeni. 

Pot apela la serviciile oferite de Net Solution atât deținătorii unui site de prezentare, cât și deținătorii unei aplicații complexe, ce include baze de date voluminoase. În funcție de situație, serviciile se pot adapta pentru creșterea vitezei de încărcare a website-ului.