Gentile din piele naturala - un trend ravnit si in 2020

BUCURESTI - 21 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mereu o alegere care ofera satisfactie deplina reprezentantelor feminine, gentile din piele naturala raman o optiune de actualitate si in 2020. Vestea buna pentru fashioniste e ca, indiferent de stilul preferat, isi pot completa outfit-urile fie cu gentile din piele pe care deja le au in garderoba, fie cu articole noi incantatoare, aliniate si cromatic tendintelor actuale.

zevo.ro

zevo.ro

Pentru cele care inca nu stiu, albastrul este culoarea desemnata de Pantone, ce se va regasi indiscutabil in tinutele ce vor aparea pe podiumuri in noul an. Desigur, asta nu inseamna ca celelalte nuante din paleta cromatica propusa pentru gentile din piele iese din centrul atentiei. Oricare dintre acestea pot fi completarea de care o tinuta are nevoie, ea insasi sau incaltamintea, respectiv accesoriile ce o completeaza continand celebrul albastru.

Un reper cand vine vorba despre genti la moda, realizate din piele de calitate premium, Zevo propune si pentru noul an modele care promit sa nu dezamageasca. Mai mult decat atat, vine cu oferte si reduceri de preturi pentru anumite genti, in aceasta perioada. Asadar, oricine intentioneaza sa isi reactualizeze stocul de genti dispune de variante in trend, de genti simpatice, in stiluri pliate pe gusturi variate.

Anul 2020 intampinat cu stil de femeile de pretutindeni, cu ajutorul gentilor Zevo

Indiferent de stilul preferat, ca gusturile se indreapta catre optiunile clasice sau spre cele non-conformiste, nimic nu sta in calea elegantei specifice gentilor de la Zevo.

In procesul de prelucrare a pielii pe care gentile o au la baza, dar si pe durata purtarii, aceasta este protejata impotriva factorilor de agresiune ce ar putea sa ii afecteze integritatea. Iata unul dintre secretele aspectului deosebit al produselor ce stau sub semnatura acestui brand, ce le fac piese pretioase cu design ireprosabil chiar si dupa perioade lungi de purtare.

Exista aceasta moda de a asorta geanta la fiecare tinuta abordata, una interesanta de altfel, pentru ca sta la baza outfiturilor ce chiar redefinesc eleganta. Pentru cele care prefera sa se limiteze la un anumit model, respectiv un numar restrans de modele, exista variante interesante pe Zevo.ro , care pot oferi un suflu de originalitate si eleganta unor stiluri vestimentare diferite. Orice femeie are nevoie de acea geanta care sa se potriveasca oricand la orice, iar magazinul nu duce lipsa de optiuni.

Un detaliu - ce se dovedeste a fi deosebit de important la nivel de outfit - geanta devine principala aliata a femeii moderne. Este cea care o ajuta sa ia cu sine tot felul de lucruri, accesorii sau articole de make-up, documente si alte obiecte despre care numai o femeie ar putea sti.

Cu diverse tipuri de compartimentari, cu purtare in mana, pe umar, cu barete metalice sau din piele, gentile Zevo promit sa sustina feminitatea tuturor in noul an.

De alegerea design-ului si a culorilor potrivite se ocupa fiecare reprezentanta feminina in parte, iar de calitatea pielii, a cusaturilor si a rezistentei accesoriilor din dotarea lor raspunde Zevo! Descoperiti modelele actuale din magazin si aduceti garderobei de sezon o completare senzationala.

Taguri: zevozevo.ro