Gentile favorite le gasesti la ZEVO, trendsetter-ul tau si vara aceasta

BUCURESTI - 12 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intampini fiecare sezon cu forte proaspete si iti adaptezi tinutele nu doar pentru ca vremea o impune, ci si pentru ca iti doresti sa fii in pas cu moda. Iar in materie de accesorii precum genti, Zevo este negresit brandul favorit. Vorbim de un nume care aduce zambete pe chipul celor care stiu sa aprecieze calitatea, celor care isi doresc mai mult decat o geanta, un accesoriu, ci acea completare a unei tinute cu bun gust.

Zevo

Zevo

Gentile Zevo se remarca de asemenea prin finetea si eleganta detaliilor. Multe dintre acestea sunt lucrate manual, nu sunt fabricate in serie. Isi doresc sa iasa din banal si reusesc sa faca asta prin modele, forme si culori inedite. Pentru sezonul cald pe care il intampinam cu mult entuziasm Zevo vine din nou cu surprize. 

Genti pentru toate preferintele 

Suntem diferiti si acesta este farmecul fiecaruia. De aceea si alegerile pe care le facem ne pun intr-o altfel de lumina si ne scot in evidenta. Zevo vine cu vaste colectii de genti si este pregatit pentru ca doritoarele sa isi gaseasca preferatele aici. 

Din colectia acestei veri descoperim genti versatile. Pentru ca femeia moderna este mai activa ca oricand, are multi tasking de bifat si trebuie sa fie mereu pregatita sa faca fata dinamicii unei zile. Iar ceea ce poarta cu ea trebuie sa ii ofere confortul necesar, sa ii aduca aminte de feminitatea ei, de eleganta cu care trebuie sa isi poarte silueta. 

Gentile Zevo sunt create special pentru femeile care prefera calitatea in detrimentul cantitatii. Sunt calitate asigurata ca si pana acum de materia prima, de piele naturala, dar si de maini iscusite care o lucreaza. Poarta maiestria mesterilor italieni, vestiti pentru experienta in acest domeniu. 

Cu aspect matlasat, cu barete de tip lant, de mana sau de umar, incapatoare, versatile, de o eleganta aparte dar cu un numitor comun toate - sunt chic si atractive - gentile Zevo sunt o alegere excelenta in orice sezon. 

Cum comandati

Gentile Zevo pot fi comandate online, din e-shop, cu stoc imediat disponibil. Nu omiteti sa descoperiti blogul sau conturile de social media, sa descoperiti fiecare geanta in parte. 

Contact: 

0721570026

office@zevo.ro

Taguri: genti pielezevogenti zevo
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/gentile-favorite-le-gasesti-la-zevo-trendsetter-ul-tau-si-vara-aceasta