Ghid complet de la achiziție, montare și utilizare pentru stații încărcare mașini electrice

BUCURESTI - 29 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sion Solution pune la dispoziția publicului interesat serviciile sale profesionale de montare a stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice. Fie că sunt ale proprietarilor individuali, fie că este vorba de transport în comun, mașinile electrice sunt viitorul. Au zero emisii, sunt rentabile ca achiziție, însă depind de stațiile de încărcare speciale. Acestea pot fi montate în siguranță de Sion Solution.

sionsolution.ro

sionsolution.ro

Aici veți găsi echipă competentă și cu experiență pentru a vă ajuta să alegeți tipul de stație de încărcare, ulterior să aveți parte de serviciile complete de montare. Un ghid complet de achiziție, montare, dar și utilizare de statii incarcare masini electrice veți găsi în rândurile ce urmează.

Cum să alegeți tipul de stație de încărcare mașini electrice 

Tipul de stație și capacitatea acesteia ține cont de locul de amplasare. Veți avea nevoie de încărcarea mașinilor electrice la domiciliu? Într-un cartier rezidențial sau în spațiu public? Încărcarea la prizele normale durează și până la 9 ore, iar ca tip de stație de încărcare sunt recomandate cele care funcționează la tensiunea de 220V.

Cât privește stațiile destinate publicului larg, amplasate în spații publice, recomandarea este de a opta pentru cele între 3,5kW (230V;16A) și 7kW (230V;32A) sau între 11kW (400V;16A) și 22kW (400V;32A) în funcție și de tipul de racord electric de la fața locului. 

Cum va fi montată stația de încărcare mașini electrice 

Echipa Sion Solution oferă un plan complex în acest caz. Sunt luați în calcul toți factorii, de la accesul pe care publicul îl are spre stație și până la cât de sigur este racordul electric efectuat. În echipa Sion Solution există personal calificat și electricieni autorizați ANRE. Astfel, veți avea siguranța unui proiect bine pus la punct. 

Achiziția realizată vine la pachet și cu garanție de 2 ani. 

Cum va fi utilizată în siguranță stația de încărcare mașini electrice 

Stațiile de încărcare pe care le veți găsi la Sion Solution sunt de calitate germană, testate, potrivite pentru toate tipurile de autovehicule electrice existente pe piață. Utilizatorul descoperă în câțiva pași simpli cum să facă conectarea. Astfel de stații de încărcare pentru mașini electrice sunt gândite a fi soluții practice, au și cablu de încărcare de 4,5 m integrat.

Utilizarea în siguranță a unei astfel de stații presupune implicit afișarea stării de funcționare a stației. Accesul la stație va fi realizat cu cheia. Webasto Pure sunt stațiile de încărcare ce facilitează tot procesul, fiind cele de tip plug & play.

Oferta Sion Solution 

Așa cum veți descoperi și în pagina oficială, sionsolution.ro , de aici puteți solicita achiziția de stație de încărcare pentru mașinile electrice, de marcă Webasto. Cele de 11 sau 22 kW sunt imediat disponibile aici, precum și alte accesorii - cablu și husă în set. 

În funcție de zona de amplasare și de capacitatea de încărcare pe care o doriți veți face alegerea potrivită. Echipa Sion Solution va proiecta planul, va monta stația și pe termen lung va realiza și verificările periodice impuse. Pe perioada garanției, de 2 ani, intervențiile de reparație sunt gratuite. Ulterior le puteți solicita tot de aici, însă contra cost. Detalii în pagina oficială. 

Contact:  

+4 0754 244 577 

e-mobility@sionsolution.ro 

Taguri: sionsolution.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ghid-complet-de-la-achizitie-montare-si-utilizare-pentru-statii-incarcare-masini-electrice