Ghid de alegere a lenjeriei pentru hotel/pensiune

BUCURESTI - 14 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Multi turisti aleg unitatea hoteliera in functie de numele pe care aceasta a reusit sa si-l cladeasca in timp. Exista o multime de aspecte care fac distinctia intre un hotel cu servicii de inalta calitate si unul care lasa de dorit in acest sens, iar publicul se ghideaza dupa acestea, intrucat isi doreste sa beneficieze de confort deplin si odihna pe masura.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

Brodank este o sursa generoasa in optiuni pentru administratorii unor astfel de spatii de cazare. Se pune in atentia celor interesati o lista larga de produse, constand atat in lenjerii pentru pat, cat si alte tipuri de textile, necesare unui hotel sau unei pensiuni. Solutiile propuse in cadrul acestui site se remarca prin durabilitate, raport pret-calitate corect, intretinere usoara.

Nu doar dormitorul din locuinta proprie trebuie sa asigure un nivel ridicat de confort, ci si camera de hotel. In acest sens, responsabili cu starea de bine si odihna de calitate sunt patul si lenjeria aferenta. De preferat este ca acestea sa fie de calitate, astfel incat cei care platesc pentru serviciile de cazare sa aiba parte de un somn odihnitor si profund. Pana la urma, in functie de cum te-ai odihnit vei avea o zi mai mult sau mai putin buna si productiva.

Iata cateva dintre aspectele de luat in considerare atunci cand se alege lenjeria de hotel.

Dimensiunea lenjeriei de pat

Aceasta va fi, desigur, stabilita in functie de dimensiunile patului. Optim este ca lenjeria de pat sa fie cu cativa centimetri mai mare, pentru a se plia estetic in locul destinat. In acelasi timp, pentru a nu simti disconfort in timpul noptii, nu este indicat a se alege un cearsaf prea mare. La fel se intampla si in cazul unei lenjerii prea mici – confortul si relaxarea sunt din start compromise. De aceeasi atentie trebuie sa beneficieze si pernele sau pilote hotel, pentru a cumpara dimensiunile corespunzatoare.

Culoarea

Fiecare administrator are libertatea de a alege culoarea pe care o considera potrivita pentru hotelul sau. De departe cea mai populara alegere este lenjeria alba simpla, insa nu sunt de ignorat nici modelele cu imprimeuri variate. La acest capitol multi au ca reper specificul unitatii de cazare.

Pe lenjerii-hotel.ro se gasesc lenjerii pentru toate preferintele, pretul variind in functie de materialul din care sunt realizate, dimensiuni etc.

Materialul

Este un aspect ce necesita a fi tratat cu atentie de catre cumparator. Practic, materialul dicteaza in mare masura senzatia de confort resimtita de catre oaspeti. Tot in functie de material, lenjeria prezinta o durabilitate mai mica sau mai mare, precum si usurinta, respectiv dificultatea la intretinere.

Este indicat ca in aceasta faza sa se ia drept reper nevoile si cerintele clientilor. Confortul este pe deplin asigurat atunci cand materialul este prietenos la contactul cu pielea, fara a cauza alergii sau senzatii neplacute.

Bumbacul ramane alegerea constanta a administratorilor intrucat protejeaza pielea, absorbind in acelasi timp umezeala in tesatura. Atunci cand bugetul alocat in acest sens este mai restrans pot fi avute in vedere diverse amestecuri de fibre. Importanta este densitatea, in sensul ca materialul cu fibre foarte dense prezinta o calitate superioara si o rezistenta pe masura. Astfel, acesta va face cu succes fata spalarilor si utilizarilor frecvente.

Cat priveste pretul, acesta trebuie raportat mereu la calitate. Investitia merita atunci cand intre acesti doi factori exista un raport corect, rezonabil.

Lenjerii-hotel.ro iese in intampinarea publicului interesat cu o paleta larga de optiuni, menite sa multumeasca cerinte din cele mai exigente.