Gina’s este solutia pentru bucle afro perfecte

BUCURESTI - 22 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gina’s propune doritoarelor de bucle afro un produs de exceptie, ondulator unic. Acesta garanteaza bucle afro perfecte si rupe dependenta de salon. Rezultatul este insa unul profi, coafura rezistenta, ca atunci cand un expert creeaza buclele.

ginas.ro

ginas.ro

Ondulatorul de la Gina’s promite rezultate durabile

Parul subtire si fin in mod special este mai greu de coafat, in sensul in care rezultatul are sanse sa nu fie durabil. De asemenea, in cazul celor cu par lung buclele oricat de stranse ar fi, mari, mici, lejere sau nu, au tendinta de a se desface, sub presiunea lungimii parului. Aceste doar cateva exemple demonstreaza nevoia de un produs profesional altfel.

Un ondulator subtire bucle afro care asigura un rezultat asa cum este de asteptat, dar si rezistenta este cel de la Ginas. Nu conteaza tipul de par, buclele afro vor fi ireprosabil de simetrice si rezistente. Poate fi folosit si de maini nepricepute in ale coafurii. Nimic nu este dificil, setarile sunt usor de ales astfel incat coafura afro sa fie in scurt timp realizata. Asta inseamna un afisaj electronic ce faciliteaza utilizarea, incalzire rapida pentru a nu astepta prea mult sau pentru nu pierde timpul cu pregatirea pentru ca acesta sa fie optim de utilizat. Dispune de racire automata, daca nu este folosit, si de oprire automata.

Utilizarea unui ondulator profesional in intimitatea casei nu trebuie sa fie un compromis. Acesta este principiul brandului Gina`s, ce ofera celor interesate sansa de a se coafa cu bucle atractive fara prea mult efort si timp pierdut pentru asta.

Bucle afro facute acasa - da, este posibil

Ondulatorul disponibil in cadrul paginii ginas.ro se remarca prin cateva functii si caracteristici. Vorbim despre materiale premium, tija din titan, de 7 mm. Dispune de setari de temperatura, adaptata intre 160 si 230 de grade, in functie de tipul de par. In doar cateva secunde orice suvita este buclata.

Usor si compact, cu setari rapide, cu un cablu rotativ care sa permita o mai facila utilizare, la pachet si cu manusa speciala de protectie termica, ondulatorul in cauza este solutia pentru femeia moderna, cocheta, care adora buclele. Asta si pentru ca timpul de realizare a unei coafuri de acest gen este optimizat gratie produsului de calitate utilizat.

Garantia unor bucle afro ce dureaza pana la 3 zile in stare perfecta nu consta in produsele de styling, ci in ondulatorul utilizat. Gina`s este brandul ce le ofera femeilor o solutie; chiar si parul rebel sau cel greu de coafat va fi imblanzit de condulatorul acesta. In functie de tipul de par sunt recomandate anumite praguri termice, detalii regasite si in manualul de utilizare al produsului, parte din pachet. Alaturi de acesta este inclusa manusa de protectie, totul impachetat in cutie premium, pentru o depozitare corecta.

Cum comand

Ondulatorul poate fi comandat online, din cadrul paginii cu acelasi nume. Beneficiaza de livrare rapida si gratuita si 100 de zile drept de retun si garantie inclusa.

La cerere, asistenta la preluarea comenzii si chiar si inainte de a comanda este posibila.