Gold Park - o „casa” pentru afacerea ta si mai mult decat atat

BUCURESTI - 3 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gold Park este o agentie imobiliara din Cluj Napoca, care are la baza un portofoliu de proprietati. Acestia le ofera oamenilor de afaceri, a celor care detin un business si inclusiv publicului larg, spatii comerciale pentru diferite afaceri.

goldpark.ro

goldpark.ro

Gold Park este unul dintre cei mai mari furnizori de spatii comerciale, industriale sau birouri din tara. Scopul agentiei este de a furniza cele mai bune spatii si locatii potentialilor clienti, astfel incat, afacerea acestora sa prospere la un nivel înalt. Cu o experienta de aproximativ 5 ani de zile pe piata, Gold Park pune la dispozitia clientilor serviciile calitative necesare pentru ca acesta să fie multumit. 

Un business prosper, o locatie perfecta

Spatiile comerciale pe care antreprenorii le aleg in ceea ce priveste afacerea lor, sunt cartea de vizita a acestora, deoarece este primul contact vizual al potentialilor clienti pe langa serviciile oferite.

Angajatii îsi petrec mai bine de 8 ore pe zi in spatiul oferit de catre angajator, iar acest lucru va avea un impact asupra business-ului deoarece un mediu placut, cu utilităti si o energie bună va aduce rezultate pe masura.

Pentru o bună desfasurare a activitatii, goldpark.ro ofera spre inchiriere sau spre cumparare locatii de bun gust, situate in zone cheie si calitative, in functie de ceea ce doreste clientul.

Multi antreprenori cand pun bazele unei afaceri, se gandesc sa cumpere sau sa inchirieze un spatiu. Fiecare alternativa vine la pachet cu o serie de beneficii.

Un lucru pe care il recomanda Gold Park este de a inchiria un spatiu si asta datorita faptului ca piata este destul de surprinzatoare incat nu aveti siguranta ca veti evolua in business-ul dumneavoastra. Atunci cand va inchiriati un spatiu, este mai usor spre exemplu sa va mutati intr-o alta locatie mai mare decat atunci cand l-ati fi cumparat.

 

Totodata, cladirile cu birouri din cadrul agentiei Gold Park, vin la pachet cu o serie de facilitati. In cele mai multe cazuri, acestea au deja asigurate internetul si telefonia, iar racordarea la gaz, apa si curent electric sunt de asemenea deja implantate in cadrul cladirii.

Gold Park vine la pachet cu oferte foarte avantajoase pentru clientii care doresc servicii de calitate.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul goldpark.ro , adresa de e-mail office@goldpark.ro sau apelati la numarul de telefon 0770.896.896.

 

Taguri: goldpark.ro