GoodStyle – aliatul de incredere al producatorilor din industria textila

BUCURESTI - 11 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De la inceputuri si pana in prezent, industria textila a cunoscut o dezvoltare continua. An dupa an tendintele in moda se schimba, apar noi colectii vestimentare sau renasc efectiv tinute purtate cu decenii in urma. In acest context, producatorii sunt cei care trebuie sa faca fata acestei presiuni de a veni tot timpul cu ceva nou, cu acele colectii inedite ce atrag, uimesc si incanta. Pentru asta au insa nevoie de un sprijin, iar GoodStyle subscrie acestei cerinte prin gama de produse pe care o ofera.

www.goodstyle.ro

www.goodstyle.ro

Societatea activeaza de peste 10 ani pe piata romaneasca si ofera solutii complete pentru partenerii care isi desfasoara activitatea in domeniul industriei textile. Cum reuseste sa ofere sprijin acestei industrii business-ul care se prezinta si in mediul online, pe www.goodstyle.ro? Raspunsul sta in gama diversificata de utilaje si echipamente cu utilizare specifica in industria textila. In randurile urmatoare va prezentam cateva repere, cateva informatii despre ceea ce ofera acest aliat de incredere al producatorilor din industria textila.

Gama de produse este deschisa de masinile de cusut industriale, disponibile in doua variante: noi si reconditionate. Diversitatea caracteristica acestei categorii se reflecta si in cadrul site-ului. Producatorii au optiuni multiple, de la masini de cusut liniare (cu 1 sau 2 ace) pana la masini de cusut pentru materiale groase sau piele, pentru realizare de cusaturi zig-zag, lant sau cusaturi ascunse. Indiferent de nevoie, in cadrul site-ului pot fi gasite masini de cusut industriale noi sau reconditionate, la cele mai competitive preturi.

Masinile de brodat se regasesc, de asemenea, la GoodStyle. Broderiile au fost si vor ramane la moda, fie ca este vorba de vestimentatie, tesaturi decorative de uz casnic sau orice alte elemente textile. Astfel, cei care vor sa profite de ocazie si sa achizitioneze masini de brodat de cea mai buna calitate pot face acest lucru avand la dispozitie si o gama de optiuni multumitoare. Este vorba despre masini de brodat cu 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12 sau chiar 15 capete. Cu ajutorul lor detaliile broderiilor sunt realizate minutios, pentru ca acel element elegant – broderia – sa incante si sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Cei care activeaza in industria textila constientizeaza si nevoia de sisteme de calcat. Eficienta lor inegalabila reuseste sa inlature orice cute ale materialelor, sa ofere textilelor forma dorita, sa le preseze pentru a capata aspectul final fara de cusur. In categoria sistemelor de calcat se incadreaza astfel mesele de calcat, manechinele pentru calcat, generatoarele de aburi, presele si multe altele.

Sistemele de croi nu ar putea lipsi din oferta www.goodstyle.ro . Aici pot fi gasite mese de croi profesionale, alaturi de masini de croit ce garanteaza performanta si eficienta fiecarui proces. In plus, fata de toate acestea, GoodStyle ofera de asemenea accesorii si piese utile pentru toate aceste echipamente, regasite in sectiunea specifica a site-ului mentionat.

Prin seria de produse pusa la dispozitia clientilor, dar si prin informatiile detaliate prezentate pentru fiecare produs in parte, www.goodstyle.ro devine aliatul perfect, furnizorul de incredere al oricarui producator ce activeaza in domeniul industriei textile.