GoodStyle - aparate pentru viitorul industriei textile

BUCURESTI - 25 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Materialele si produsele textile din Romania au vechime si traditie indelungata, reprezentand unul din sectoarele industriale de baza, cu un potential de dezvoltare enorm.

goodstyle.ro

goodstyle.ro

Toate aceste afaceri lucreaza cu parteneri care pot distribui si asigura, in cazul unei fabrici de textile, masini de cusut, masini de brodat, sisteme de croi, sisteme de calcat si accesorii si piese, pentru tot procesul industrial. Good Style este una din firmele care lucreaza in permanenta cu parteneri de afaceri ce evolueaza in industria textila. Acelasi lucru se aplica si in ceea ce priveste capitolul de furnizare a utilajelor cerute si oferite de firma aflata in cauza.

Prin intermediul companiei Good Style se pot achizitiona nu numai produse noi, ci si produse reconditionate, la preturi avantajoase. In cazul unei masini de cusut, un model ideal pentru cantitati mari de productie este masina de cusut Jack A5, care coase liniar, fiind computerizata si complet automata. Servomotorul acesteia prezinta un ventilator supradimensionat care raceste si asigura o disipare a caldurii uniform eliminata, prelungind astfel viata motorului. In acest fel, masinaria poate da un randament si o productivitate mult mai sporita si longeviva.

 O alta tehnologie noua cu care este implementat acest model este cea direct drive, specifica tuturor masinilor moderne, care reduc timpul de intretinere , zgomotul si vibratiile transpuse astfel intr-o productivitate si calitate marita. Panoul de control este cu afisaj LED, gasit la majoritatea modelelor din categoria aceasta, astfel incat utilizarea sa devine mult mai simpla si facila. Astfel, utilizatorul are nevoie doar de un instructaj minimal, in materie de operare a masinii. Iluminarea zonei de lucru se face cu becuri LED luminoase. Partile de iluminat pot fi reglate de utilizator, in functie de nivelul de intensitate dorit.

Masinile de brodat puse in vanzare de Good Style sunt modelele de la branduri diverse. Spre exemplu Ricoma produce masini extrem de fiabile nu numai mecanic, cat si electronic, care dispun de un singur cap de brodare cu 10 culori. Tehnologia Ricoma inglobeaza capacitatile mecanice si electronice de ultima generatie si vine cu un sistem de operare propriu, o interfata intuitiva, ce permite modificarea modelelor de  brodat pe loc si editarea de cifre si litere direct pe software-ul masinii, fara a mai fi nevoie sa fie editate si prelucrate pe un calculator inainte. Prin aceasta metoda se elimina nevoia de a achizitiona inca un software in plus pentru a lucra cu modelul. Noile masinarii pe care Good Style le pune la dispozitie permit o productivitate sporita a muncii, in cadrul intreprinderii.

Industria textila este foarte capabila in Romania, fiind fiabila cu ajutorul unor sisteme si masinarii de ultima generatie, performante, care sa maximizeze productivitatea. Doar asa se poate naste o productie puternica cu un impact foarte mare si cu o productie benefica pentru orice investitor.

Pentru toate accesoriile si utilajele necesare, GoodStyle.ro  este pe piata de profil din Romania si asigura toate aceste bunuri. Incepand de la cele mai mici elemente pana la intregul ansamblu de piese, Good Style livreaza servicii si produse de calitate pentru industria textila din Romania.