Gxg Chiptuning promite si in acest an calitate in servicii

BUCURESTI - 11 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Asa cum si-a obisnuit publicul, Gxg Chiptuning continua sa fie un reper al calitatii privind serviciile pe care le presteaza. Dintre acestea se remarca desigur chip tuning -ul. Astfel de modificari sunt menite sa nu afecteze motorul masinii, insa sa ofere putere mai mare, precum si reducere considerabila la capitolul consum de carburant.

gxgtuning.ro GxG ChipTuning

gxgtuning.ro GxG ChipTuning

Fiecare proiect este o misiune speciala

Serviciul de chip tuning poate fi solicitat atat de catre cei care detin un autovehicul mic, cat si de catre cei care conduc masini mari. Fiecare proiect de acest gen este personalizat. Modificarea softului masinii presupune un complex de actiuni, asupra sistemului de injectie, asupra turbinei si nu numai. Insa in final, se poate obtine o crestere a puterii cu pana la 40%, daca ne referim la masini diesel si cu pana la 25% la cele cu motorizare pe benzina. 

In functie de ceea ce isi doreste fiecare client poate fi aleasa varianta de crestere a puterii si cuplului cu pana la 30 de procente, iar consumul de carburant ramane acelasi. O alta varianta este cea a eco tuningului, caz  in care creste puterea cu pana la 25%, dar scade si consumul de carburant. 

In ceea ce priveste eco tuningul sunt de amintit beneficiile interventiei, deci avantajele conducatorului auto, aspecte precum performanta crescuta a motorului sau faptul ca veti calatori mai relaxati, reduceti numarul de schimbari de viteza. 

Despre toate acestea puteti afla dupa o vizita la centrul celor de la Gxg Chiptuning. Sediul central este situat in comuna Albesti, judetul Mures. Insa prin colaboratori, activeaza in toata tara, iar in acest sens cei interesati trebuie sa isi gaseasca persoana de contact mai apropiata de locatia sa in categoria destinata colaboratorilor, in cadrul paginii oficiale. 

Oferta curenta la Gxg Chiptuning

Cei interesati de aceste proceduri vor fi intampinati cu oferte avantajoase. Poate fi testat gratuit un soft special create de echipa Gxg Chiptuning. Modificarile facute pentru fiecare autovehicul in parte pot fi ajustate, astfel de proiecte fiind customizate in asa fel incat sa corespunda cu asteptarile clientului. In cazul in care la final modul in care se comporta masina nu este ceea ce isi doreste detinatorul de autovehicul, resoftarea pentru a ajunge la versiunea initiala este gratuita. 

Contact: 

0763998841

gxgchiptuning@gmail.com

Taguri: chip tuning