Hainute de botez tematice, in set complet, create de Iridor

BUCURESTI - 27 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Iridor , producator autohton de articole vestimentare pentru copii, cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani, pune la dispozitia publicului interesat articole in set complet, pentru evenimente speciale precum botezul. Atat pentru fetite, cat si pentru baieti, Iridor creeaza seturi tematice.

Iridor

Iridor

Botez de poveste si imbracaminte pe masura pentru micul print sau mica printesa

Un astfel de eveniment, botezul, impune de la sine un dresscode ce tine cont de eleganta absoluta. In acest sens, alegerea vestimentatie pentru micul crestin va insemna o rochie diafana pentru fetite si costum in cazul baietilor. Iridor, cu pagina de prezentare www.iridor.ro, propune seturi tematice si creeaza seturi complete, cu accesorii ce pun in scena moda bebelusilor.

Costume in stil marinaresc, rochite boeme, imaginea cavalerului sau al unei printese redata prin tinute specifice pot fi alegeri originale de la Iridor. Toate acestea sunt produse in Romania, din tesaturi atent alese, materiale confortabile la purtare, de calitate premium. Asadar tinutele sunt de lux.

Din ratiuni practice, Iridor tine cont de toate detaliile in executia costumelor sau rochitelor. Croiul este executat pana la perfectiune, iar in completare detaliile vor face ca experienta la purtare, imbracare/dezbracare sa nu impuna vreun compromis. Regasim fermoare ascunse spre exemplu, pentru imbracat rapid si fara probleme.

Pentru doritori, un set complet poate insemna la cerere si crearea accesoriilor potrivite - sapca, papucei, dupa caz. Altfel spus, poate fi achizitionat de la aceeasi sursa un set complet pentru evenimentul in cauza.

Trusouri complete

In completare, in portofoliul de la acelasi producator regasim de asemenea si trusourile. Acestea se impun prin traditie si includ o serie de textile necesare pentru momentul botezului. Pentru a fi speciale, asa cum insasi evenimentul este, Iridor propune stilul personalizat - textilele in cauza vor fi personalizate, brodate cu numele bebelusului si data evenimentului. Pot fi alese culorile in functie de vestimentatia celui mic.

Textilele, insemnand seturi ce contin prosop, crisma, saculet, batista sunt realizate din materiale 100% naturale, organice, din bumbac moale. Separat poate fi comandata si paturica asortata seturilor mentionate.

Detalii,  colectiile disponibile si comenzile pot fi plasate online, direct din pagina oficiala.