Iata motivele pentru care care ai nevoie de chiptuning de la GxGTuning

BUCURESTI - 4 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare pasionat al masinilor, de a avea ce e mai bun din ce e bun, poate incepe cu un prim pas pentru a spori performanta masinii si anume chiptuningul cu ajutorul echipei GxGTuning. Fiecare sofer priveste cu groaza momentul cand un martor apare in bordul masinii. Calculatorul de baza a masinii poate oferi uneori informatii eronate si nu trebuie neaparat sa fie ceva in neregula cu masina. Chiptuningul te scapa de aceste probleme si aduce si multe alte avantaje pentru performanta optima a masinii tale.

Chiptuning

Chiptuning

Diagnoza corecta a masinii

Diagnoza masinii nu trebuie facuta in ultimul moment, ci din timp, pentru a afla parametrii in care functioneaza masina ta. Prin testarea computerizata afli exact care sunt problemele, poti schimba anumite intervale la functiile masinii, si poti seta sau testa anumite componente. Este o operatiune relativ rapida, accesibila oricui, iar personalul priceput cu experienta a celor de la GxGtuning te pot ajuta. 

Chiptuning se refera la optimizarea softului masinii, astfel incat puterea ei sa fie diminuata sau crescuta. Cand optati pentru varianta de a scade puterea masinii, se vorbeste despre eco tuning, un mod de a economisi lunar cand vine vorba de consumul de combustibil. In plus astfel protejezi si mediul inconjurator, emisiile masinii fiind mai curate. Avantajul financiar care vine cu aceasta optiune nu este deloc de neglijat pentru cei care nu vor sa arunce banii in vant 

In ceea ce priveste chiptuningul pentru cresterea puterii unei masini, vine implicit si cu un plus de responsabilitate in timpul sofatului. Performantele masinii vor fi superioare, eficienta si adaptarea ei la drum mai calitativa si se va simti cu fiecare calatorie. Producatorul unei masini o proiecteaza intr-un anumit mod, astfel incat motorul nu este setat sa produca puterea maxima disponibila. Aici intervine chiptuningul, care optimizeaza toti parametrii de functionare a unei masini, in urma carora beneficiezi un plus de putere si de cuplu. Atunci cand cresti eficienta de ardere a combustibilului, rezulta un consum de carburant mai scazut, iar emisiile de noxe vor fi considerabil mai scazute.

Pentru detalii sunati la 0763998841.

 

 

Taguri: chiptuning