Idee de Afacere: Investiții Imobiliare pe timp de criză

Radauti - 25 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Ne aflăm în timpuri grele, materialele de construcție s-au scumpit, constructorii au foarte multe proprietăți disponibile și e momentul perfect dacă îți dorești să investești în imobiliare. Prețurile au scăzut și ești la un pas distanță să devii proprietar.

Imobiliare Radauti

Imobiliare Radauti

Agenția Imobiliare Rădăuți oferă consultanță de specialitate gratuită persoanelor interesate să achiziționeze o proprietate. Unul dintre agenții imobiliari experimentați din cadrul firmei oferă toate informațiile necesare, atât de bază, cât și de specialitate pentru a-i asigura pe clienți că fac alegerea potrivită în momentul în care decid să facă pasul de a cumpăra.

Fundația investițiilor în imobiliare este să devii proprietar. Imediat ce ți-ai achiziționat o proprietate te poți implica în afaceri cu imobiliare, una dintre modalitățile de a face bani cu proprietatea cumpărată este să o închiriezi.

Vei fi plătit consistent și vei avea un cashflow ce îți vine sub formă de chirie în fiecare lună. De vreme ce timpul trece și piața se dezvoltă, prețurile vor crește și implicit profitul tău.

Pe lângă banii pe care îi câștigi din închirierea proprietății, proprietatea ta crește în valoare pe termen lung. S-ar putea să fie momentul în care proprietatea ta a crescut atât de mult în valoare încât ești pregătit să o vinzi și să câștigi diferența.

Eduard Neacșu, proprietarul agenției Imobiliare Rădăuți îndeamnă persoanele interesate să facă bani în această perioadă, să investească într-o proprietate, întrucât prețurile au scăzut și este momentul perfect.

„Verificând secțiunea de inchirieri Radauti si analizand datele din piata, putem observa că există cerere, dar proprietăți de închiriat nu sunt atât de multe. Așa că imediat ce ai achiziționat o proprietate vei avea șanse maxime să găsești chiriași.”

Să fii proprietar îți oferă atât un bun cash flow cât și o investiție puternică într-un bun. Mai mult decât atât îți oferă abilitatea de a construi un portofoliu de proprietăți decent, din care poți câștiga tot mai mult.

Cei mai mari milionari și miliardari ai lumii au fost creați de piața de imobiliare. Tu de ce să nu profiți de această oportunitate?

Există și posibilitatea în care nu ai bani suficienți să cumperi o proprietate nouă pentru a o închiria, cu toate acestea există creditele imobiliare, ce îți oferă dobânzi relativ mici și prin intermediul lor poți ajunge să plătești o rată la bancă care se va plăti de la sine din chiria încasată. Pe măsură ce anii vor trece și îți vei epuiza rata, proprietatea va rămâne a ta și vei merge pe profit.

Agenția Imobiliare Rădăuți oferă mai multe modalități de plată, astfel încât oricine să își poată permite să achiziționeze un apartament sau o casă. O proprietate se poate achiziționa cash, cu un credit imobiliare sau uneori cu rate direct la dezvoltator.

Expert în domeniul imobiliar, Eduard Neacșu susține că în anul 2023 nu vom mai asista la creșteri de preț atât de mari ca în ultimii ani.

„O treime dintre români cred că prețurile la locuințe vor scădea semnificativ până în primăvara lui 2023, potrivit platformei de imobiliare Storia.ro.”

Agenția Imobiliare Rădăuți

Adresă: str. Piața Unirii nr. 47, Municipiul Rădăuți, Județ Suceava
Telefon: 0747 532 559
Website: www.imobiliare-radauti.ro

BONUS: Imobiliare Rădăuți angajează. Profită de ocazie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/idee-de-afacere-investitii-imobiliare-pe-timp-de-criza