Ie Nationala propune cardigane si sacouri cu motive traditionale

BUCURESTI - 20 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Ie Nationala isi completeaza gama de produse si articole vestimentare cu motive traditionale, cu cardigane, sacouri si veste printre altele. Acestea au la baza motivele traditionale, stilizate. Sunt articole cu un efect deosebit asupra tinutei create. De aceea, varietatea acestor piese este de dorit, pentru a le integra la tinutele de sezon.

Ie Nationala

Ie Nationala

Cardigane

Cand vine vorba de un cardigan dama acesta aduce o nota mai relaxata fata de stilul sacourilor spre exemplu. Este o piesa populara pentru usurinta cu care se asorteaza oricand cu stilul tinutelor casual, de zi cu zi. Este menit sa ofere si confort termic, deci practic si nelipsit in garderoba unei femei.

La Ie Nationala cardiganele vin in variante interesante, tricotate, cu maneci bufante sau clasice, dar mai lungi de talie. Acestea sunt o completare sau o pata de culoare; din punct de vedere al texturii cardiganul creeaza acel efect inedit si poate fi asociat cu succes cu denimul sau orice alt tip de material. In  varianta chic si potrivit pentru a fi combinat cu tinute office, cardiganul potrivit se refera la cel tricotat, cu bordura contrastanta, cu un tipar clasic, pana la talie.

Sacouri si veste

Sacoul este element indispensabil din tinutele office sau smart casual. Acesta ar trebui sa sublinieze talia si sa scoata in evidenta armonia liniilor. In varianta propusa de Ie Nationala un sacou tesut din lana este un stil deosebit, unic prin combinatia sa cromatica. Nu dispune de rever, ceea ce ii ofera un aer mai relaxat si totodata permite ca o astfel de piesa vestimentara sa fie purtata cu succes de catre femei cu gusturi diverse.

Cand vine vorba de vestele brodate acestea incanta cu motivele traditionale bogat expuse central. Sunt tot mai reprezentative pentru stilul traditional, un motiv in plus pentru a-l purta cu mandrie la tinute monocromatice, pentru a scoate cat mai mult in evidenta arta creativa. Astfel de veste la Ie Nationala sunt realizate din lana, brodate in combinatii de culori. Pot dispune de un model floral sau cu stele, cu bordura accentuata. In general vestele sunt negre, constrastand asadar cu modelele dispuse pe suprafata lor.

Alte optiuni de la Ie Nationala

Magazinul online Ie Nationala ofera articole vestimentare create sub semnul traditionalului. Se axeaza in special pe ii, fie stilizate, fie cele pur autentice. Acestea rezuma ceea ce portul popular inseamna. Prin maniere moderne de stilizare, au devenit posibil de purtat in variante multiple. Asadar, pentru cele care indragesc realmente aceasta piesa vestimentara, acum au si sansa de a o purta alaturi de alte articole vestimentare ce definesc stilul feminin.

Iile, elemente asupra carora se centreaza acest magazin, se regasesc in variante cusute manual, cu maneca scurta, autentice si variate, reprezentative pentru numeroase zone ale tarii. Cu atat mai mult interesul va fi acela de a alege o astfel de piesa, definitorie pentru identitatea culturala a fiecaruia.

In cadrul paginii oficiale la Ie Nationala se regasesc optiuni de ii atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii, rochii, accesorii, seturi si compleuri care au motivele traditionale ca elemente centrale, sursa de inspiratie pentru creatii deosebite.