iGlow - alaturi de profesionistii ce detin saloane de hair & beauty

BUCURESTI - 8 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

iGlow este un univers online al produselor special concepute pentru cei ce au un business in acest domeniu, dar si pentru persoanele ce au nevoie de ele pentru uz personal. Cei ce au pornit in aventura antreprenoriatului, au investit timp, munca, rabdare, nopti nedormite si stres, pentru a-si deschide un salon. Ai investit mult in traininguri de specialitate, fiindca atunci cand investesti in tine, implicit oferi clientilor si servicii de calitate. Insa, ai nevoie si de produse calitative care sa fie in balanta cu skill-urile tale, de aceea iGlow este locul unde le regasesti pe toate.

iglow.ro

iglow.ro

De ce ai nevoie daca esti hairstylist

Daca esti pe cont propriu este foarte posibil sa alternezi doua domenii precum make-up si styling-ul parului. De multe ori clientele ce vin pentru un make-up te intreaba daca nu le aranjezi si parul. De obicei isi doresc un plus de volum sau chiar o indreptare a parului fiindca sunt pe fuga. Pentru asta ai nevoie de uscatoare si perii profesionale, iar cei de la iGlow dispun de o gama variata pentru fiecare. Fixativele trebuie sa faca parte  din arsenalul tau pentru ca volumul parului clientelor sa reziste.

Daca oferi servicii de hairstyling si tunsori chiar si pentru barbati ai nevoie de aparate de tuns, foarfece si produse special concepute pentru a stiliza o frizura. Pe iglow.ro regasesti geluri speciale ce mentin coafura in forma dorita sau chiar produse ce ofera un aspect umed parului, care este de fapt si in tendinte.

Pentru femeile ce isi doresc decolorari sau vopsire a parului, regasesti pe site produse calitative, pentru a obtine rezultate uimitoare. Cu siguranta clientele vor fi satisfacute, iar review-urile vor fi pe masura. Uneori o clienta vine doar pentru o simpla spalare a parului in timpul ei liber de la amiaza. Ai nevoie de sampoane hidratante, nutritive, ce le redau parului vitalitatea si stralucirea necesare, iar dupa uscarea acestuia cu feonul, podoaba capilara va fi matasoasa, neincalcita, radianta. Pentru o hidratare in profunzime aplica un balsam de par regenerant, ce repara structura parului, aspectul firelor de par despicate fiind vizibil imbunatatit. Regasesti o gama variata dintre care sa alegi pentru fiecare tip de par al clientelor tale.

Intra in cadrul site-ului oficial www.iglow.ro  pentru a descoperi toate colectiile si echipeaza-ti salonul cu toate produsele calitative necesare. 

Contact:

0765 440 337

0748 338 273