Imaginatia creeaza cadouri inedite - Creativ Gift le concretizeaza

BUCURESTI - 2 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un cadou va fi apreciat oricand. Creativ Gift este magazinul online care poate concretiza orice idee, deoarece este locul potrivit in care cadourile personalizate prind viata. Poate fi aliatul ideal al persoanelor carora le place sa ofere, pentru a primi in schimb bucuria celor dragi si fericirea de pe chipul acestora.

creativgift.ro

creativgift.ro

Indiferent de ocazie, implicarea pentru alegerea unui cadou conteaza foarte multi si faptul ca acesta este personalizat il va face cu atat mai apreciat de cel care il primeste. Acestea sunt potrivite atat pentru persoana iubita cat si pentru parinti, prieteni sau chiar profesori care si-au pus amprenta cu adevarat pentru educatia persoanei in cauza.

Categorii variate - ocazii variate

Pentru a oferi un cadou cu adevarat apreciat nu este neaparat nevoie de o suma mare de bani. Este nevoie de imaginatie in primul rand si in al doilea rand de minime cunostiinte despre persoana in cauza. Categoriile de produse de la creativgift.ro se impart in functie de elementul personalizat dorit.

In acest sens, cei interesati pot opta pentru:

-Body-uri personalizate: potrivit pentru familiile in care a aparut un bebelus de curand, cu un mesaj inedit. Acesta poate fi o varianta ideala si pentru viitorii nasi care vor vedea pe body-ul celui mic mesajul: “Vreti sa fiti nasii mei?”.

-Tricouri sau hanorace personalizate: varianta ideala de a face o gluma la o petrecere cu un mesaj amuzant pe acestea precum “Nu am 36 de ani, am 20 cu 16 experienta”, pentru cei care se plang ca trec anii si varsta tot inainteaza. Cu siguranta le va pune un zambet pe buze.

-Sorturi personalizate: mama cu siguranta se va bucura la primirea unui astfel de cadou, pentru ca va sti ca truda ei din bucatarie este apreciata. La fel si sotul sau sotia care gateste regulat intr-o casa. Este o dovada de apreciere si nu trebuie un motiv anume pentru a oferi un astfel de cadou.

-Perne personalizate: pozele printate pe o perna sunt cu atat mai apreciate deoarece pot alunga dorul sau aduc mai aproape persoanele dragi.

Toate acestea, alaturi de multe alte categorii si produse inedite potrivite pentru diferite ocazii pot fi gasite pe site. O comanda plasata duce mai aproape de fericirea persoanelor dragi.

Contact:

0757 771 436

office@ creativgift.ro