Implantul dentar fast and fixed, un concept modern de la clinica DrSerban

BUCURESTI - 9 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Clinica dentara DrSerban isi continua misiunea binecunoscuta in a oferi pacientilor servicii de calitate, realizate la inalta standarde, insa executate cu o mai mare rapiditate. Din aceasta serie se numara si ramura de servicii de implant dentar, de tip fast and fixed.

drserban.ro

drserban.ro

Pentru ca un implant dureaza de regula cateva luni pana la finalitatea lucrarii ce ofera functionalitate perfecta a dintilor, medicii specialisti dentisti din cadrul clinicii drserban.ro au conceput un altfel de plan. Cu ajutorul experientei in domeniu, cu resurse potrivite ce tin de dotari de asemenea, un implant este asadar posibil intr-un timp record – se rezuma la o singura zi.

Tratamentul Sky Fast & Fixed

Asa cum si numele sau a fost ales, se subintelege clar ca tratamentul consta intr-o maniera de urgentare pentru ca implantul sa favorizeze orice pacient inca din primele momente, compromisurile fiind eliminate. Concret, spun specialistii din cadrul clinicii, Sky Fast & Fixed ajuta in a evita problemele anatomice aditionale. Osul pacientului are maxime sanse de a fi folosit, pentru ca dintii sa fie ficsi inca din ziua operatiei.

Un candidat ideal este cel care are nevoie de inlocuirea unui dinte natural, putand fi vorba chiar de o lucrare extinsa, fixa, adica un pacient care si-a pierdut intreaga dentitie. De asemenea, pacientul poate avea resorbtie osoasa, ceea ce nu il ajuta sa se incadreze ca un candidat ideal pentru un implant clasic. Nu in cele din urma, un astfel de tratament poate fi solutia celor care dispun de proteze, insa doresc sa aiba dintii ficsi.

Implantul realizat intr-o singura zi

Asa cum multi dintre pacienti stiu, implantul are un plan bine definit ce poate dura luni intregi. Insa datorita abordarilor moderne si a medicilor bine pregatiti, acum totul se poate rezuma la o zi. Iata si despre ce este vorba.

O singura zi va fi planificata in vederea extractiei, inserarii de implant sau implanturi, dupa caz. Nu in cele din urma se aplica o lucrare provizorie, menita sa nu stanjeneasca pacientul si sa il ajute sa mascheze in mod estetic lucrarea.

Merita amintit ca o astfel de interventie este minim invaziva. Asta pentru ca procedura se bazeaza pe aparatura moderna si pe specialisti ce sunt la curent cu trendurile in domeniu. In cadrul clinicii DrSerban, pentru pacientii ce au parte de procedura de implant, specialistii au in vedere si o serie de masuri suplimentare, de bone grafting, de sinus lift, ceea ce consolideaza arcada dentara. De asemenea, tehnologia PIEZOSURGERY ofera precizie si reprezinta si un plus post operator, cand refacerea este notabil mai rapida, eficienta si cu dureri sau disconfort limitat.

Mentiuni

Un implant dentar realizat in cadrul clinicii DrSerban are rata de succes de 100%. In plus, medicul in cauza va oferi si garantia lucrarii, precum si a actului medical. Siguranta pe care pacientul in cauza o are reprezinta si maniera in care acestia au o mai mare deschidere catre o procedura cu o astfel de abordare.

Cei interesati de astfel de tratamente vor gasi in cadrul paginii oficiale, drserban.ro, toate informatiile necesare in acest sens.