Implanturi dentare rapide si durabile, la Dental Premier

BUCURESTI - 20 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un zambet complet, stralucitor si curat este ceea ce isi doreste oricine. Alimentatia nesanatoasa si alte obiceiuri contribuie la deteriorarea sanatatii danturii, insemnand carierea si chiar risc de pierdere a dintilor. Pentru cei care se confrunta deja cu o astfel de problema, exista solutii dentare profesionale, menite sa imbunatateasca calitatea vietii.

dentalpremier.ro

dentalpremier.ro

Dental Premier este o clinica specializata din Bucuresti care propune servicii de implantologie profesionale, menite sa reziste si o viata. Implantul se refera la o piesa asemanatoare unui surub (titan, zirconiu ori alt material biocompatibil) care inlocuieste radacina dintelui. Desigur ca nu oricine, ci numai un medic implantolog care detine pregatirea si experienta necesare poate realiza lucrari de succes. Isi aduc in acest sens contributia si materialele, aparatura si tehnicile utilizate in efectuarea implantului.

Dental Premier si serviciile de implantologie

In cadrul Clinicii Dental Premier High TECH Dentistry, specialistii folosesc in exclusivitate doar implanturi dentare rapide, 100% biocompatibile, de calitate premium, dovada reprezentand-o faptul ca acestea se integreaza cu succes in organism si nu au existat cazuri in care sa fie respins un astfel de implant.

Referitor la avantajele unui astfel de implant, rapiditatea cu care sunt efectuate este de evidentiat. In cel mult 24 h, acestea sunt incarcate: adica sunt realizate lucrarile dentare sau coroanele provizorii fixe. Acestea se comporta identic cu dintii naturali, ceea ce e deosebit de reconfortant.

Ce inseamna un astfel de implant? Cei care deja au optat pentru unul stiu ca le permite sa manance deja dupa finalizarea operatiei. In urmatoarea zi zambetul este deja natural, absolut normal, deci e o perioada de acomodare scurta. Lucrarile definitive se realizeaza dupa o perioada de 2 - 4 luni, dupa caz.

La Dental Premier implantul este realizat de specialisti in chirurgie dento-alveolara si implantologie, care detin Certificatul de Excelenta Fast&Fixed by Bredent, Germania. O scurta documentare cu privire la acesta poate fi suficienta pentru a avea convingerea ca este o investitie care merita, atat financiar, cat si in ceea ce priveste rezultatele. Medicii au la activ mii de implanturi dentare reusite, simple sau care au impus nevoia de a aplica o varietate de tipuri de operatii de pregatire a terenului osos. Este inca o demonstratie a faptului ca implantul dentar realizat la Dental Premier este o optiune pentru oricine. Pe https://www.dentalpremier.ro/serviciu-1-implant-dentar se regasesc mai multe informatii cu privire la acesta.