Importanta unor servicii stomatologice de calitate

BUCURESTI - 19 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Starea de sanatate a dintilor este una asupra careia trebuie sa se ofere o importanta si o atentie deosebita. Din acest motiv, alegerea unor servicii stomatologice de calitate este imperios necesara. Intelegand aceste aspecte, reteaua de clinici stomatologice MegaSmile este una dintre cele mai performante de pe piata.

megasmile.ro

megasmile.ro

Fiind formata dintr-o echipa specializata in diverse domenii ale medicinii dentare, site-ul www.megasmile.ro reprezinta un bun reper pentru toti cei care doresc sa aiba parte de servicii de calitate si sa gaseasca rezolvarea la diferitele probleme intalnite la nivel dentar.

Ce trebuie sa ofere un cabinet de medicina dentara?

Principalele aspecte pe care orice persoana le cauta la un cabinet de medicina dentara reprezinta profesionalismul si increderea in serviciile pe care le poate oferi. Orice persoana care trece pragul unui astfel de cabinet isi doreste sa rezolve in cel mai simplu si eficient mod problemele pe care le prezinta, sa se intoarca cu un zambet larg si o dantura cat mai sanatoasa.

Din acest punct de vedere, cunostintele si experienta medicilor care fac parte din echipa MegaSmile este una ce a fost puternic apreciata de pacientii care au beneficiat de serviciile oferite de aceasta clinica.

Serviciile oferite de catre clinica MegaSmile

In cadrul clinicii MegaSmile se pot efectua diverse servicii, plecand de la cele de tratare a cariilor, la implanturi si pana la operatii ce tin de estetica dentara (indreptarea dintilor, tratamente de albire, etc.) sau protetica. De asemenea, clinica MegaSmile poate oferi si servicii de chirurgie dentara .

In cele ce urmeaza vor fi prezentate principalele aspecte ale acestor servicii care se regasesc si pe site-ul www.megasmile.ro, precum si avantajele pe care trebuie sa le ofere o clinica stomatologica in cadrul careia se remarca profesionalismul.

Profilaxia dentara

Aceste servicii au scopul de a preveni si de a trata cariile formate in cadrul danturii, precum si a bolilor parodontale (afectiuni ale gingiei). Metodele de profilaxie pot fi diverse, in functie de starea in care se afla dantura sau nivelul de dezvoltare a cariilor dentare, astfel incat cele mai importante sunt cele ce tin de:

-          igiena orala

-          vizita periodica a medicului pentru consultatii

-          detartrajul si periajul profesional

-          tratarea cariilor

-          fluorizarea

-          alimentatia corespunzatoare

Implantologie si protetica dentara

Implantologia este ramura medicinii dentare care se ocupa cu tot ceea ce tine de un implant dentar. Acest serviciu a venit din nevoia cat mai mare de a inlocui dintii care sunt lipsa, necesar atat din punct de vedere functional, dar si estetic. Totodata, in cadrul acestui subiect se poate aduce in evidenta si calitatea aparatelor protetice oferite de catre clinica MegaSmile, recunoscut pentru lunga lor durata de viata si stabilitate.

Ortodontie

Datorita faptul ca dintii migreaza, acestia se pot afla in pozitii care nu sunt firesti, dar tot datorita faptului ca se deplaseaza pot fi readusi si indreptati, astfel incat sa fie o dantura cat mai sanatoasa si mai frumoasa.

Estetica dentara

Precum spune si numele de MegaSmile, rezultatul dorit este cel al unui zambet larg si plin de incredere, care sa castige admiratia persoanelor din jur. Acesta este pe scurt scopul serviciilor de estetica dentara, ce prezinta interventii precum:

-          tratamentul de albire

-          fatetare dentara

-          odontoplastie cosmetica

-          remodelarea smaltului

-          indepartarea petelor, etc.

Chirurgie dentara

Nu in ultimul rand, chirurgia dentara necesita cunostinte de varf din acest domeniu, iar faptul ca rezultatele oferite de catre clinica MegaSmile sunt extraordinare, acest lucru reflecta mult profesionalism si siguranta.

Garantia lucrarii

In cadrul unui cabinet stomatologic profesionist este firesc ca lucrarile efectuate sa fie insotite de garantie. Acelasi lucru este prezent si in cadrul clinicii MegaSmile, ce ofera garantii pe o perioada ce pleaca de la 1 an pentru obturatii din compozit si pana la cele pe o perioada de chiar 10 ani, cum este in cazul unui implant dentar.

Nu in ultimul rand, preturile prezinta un raport extraordinar intre calitatea serviciilor si costuri.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii referitoare la serviciile oferite o pot face accesand site-ul www.megasmile.ro sau folosind urmatoarele date de contact:

Clinica MegaSmile

Calea Plevnei 44, Bucuresti

Tel: 0737 044 466

E-mail: draminov1@gmail.com