Importul din China poate sa fie ieftin, dar si de calitate

BUCURESTI - 20 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De-a lungul timpului s-a format o parere generala destul de rea cand vine vorba de produsele fabricate in China. De cele mai multe ori s-a spus ca ar fi de o calitate indoielnica, pline de substante toxice, destul de kitsch-oase si departe de ceva ce s-ar putea numi original, de multe ori fiind copii ale altor produse.

logo-ul firmei de import China

Cu toate acestea, de cativa ani buni multe fabrici din China au inceput sa puna un mare accent pe calitatea propriilor produse si usor usor au contribuit la dezvoltarea unui nou tip de afacere bazata pe respectul pentru client. In acest fel s-au asigurat ca vor avea si niste clienti fideli, care oricand se vor reintoarce sa cumpere de acolo. Multe dintre firmele mari producatoare de tehnologie apeleaza la componente realizate in China. Pana si societatile comerciale care produc bunuri de lux apeleaza la aceste tipuri de servicii. S-ar crede ca atata timp cat marii planetei prefera varianta Chinei, au siguranta ca produsele sunt de calitate. Astfel, reputatia lor ar avea serios de suferit daca piesele ar fi de o calitate indoielnica.

Foarte multi apeleaza la produsele realizate in China datorita unor anumite beneficii, care cu greu pot fi trecute cu vederea. Sunt patru motive mari care fac ca aceasta tara sa detina suprematia mondiala cu productia sa colosala.

Eficienta si, din nou, eficienta

De mult timp circula un stereotip legat de chinezi, precum ca ar fi un popor extrem de muncitor, care poate ajunge la extenuare numai ca sa isi atinga obiectivele avute in plan. In cazul muncitorilor, dar si a conducerii unei fabrici, acest lucru se aplica cu succes. Acestia isi vor respecta cu sfintenie timpul limita care a fost dat pentru comenzi si vor lucra chiar si in ture de noapte ca sa fie siguri ca si-au indeplinit obiectivul. Acesta e un lucru extrem de important, pentru ca intarzierile de acest fel pot da peste cap bunul mers al unei afaceri.

Calitate

Daca se face apel la firme care sa se ocupe de importul din China, precum www.bizz2china.ro calitatea produselor va fi din start asigurata. Acestia se vor ocupa de verificare indeaproape a producatorului, de negocieri, in asa fel incat clientul sa fie asigurat de seriozitatea respectivului furnizor. Este benefica o asemenea consultare cu o firma specializata, care are si angajati care vorbesc mandarina fluent, pentru ca se vorbeste de mii de km intre tari. Distanta aceasta, precum si cultura radical diferita a acestui popor poate reprezenta un adevarat impediment in receptarea mesajului cu adevarat important. Se pot pierde in asa fel multe informatii vitale, care pot sa vorbeasca direct de calitatea produselor si asteptarile posibilului client.

Economie

Se stie ca tot ce este produs in China este cu cateva procente mai ieftin decat in alte tari europene. Acest lucru este din cauza faptului ca mana de lucru este mai ieftina. In acelasi timp, chinezii si-au construit o adevarata strategie de business pe aceasta idee, a preturilor considerabil mai mici decat in unele parti ale lumii, cu o industrie mai bine dezvoltata.

Daca se doreste inceperea unui business infloritor, firme specializate precum Bizz2China pot oricand sa stea la indemana posibililor doritori de produse din China cu sfaturi practice si consultanta de specialitate care sa ajute in alegerea celei mai bune optiuni cand vine vorba de furnizori, tipuri de produse si multe altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/importul-din-china-poate-sa-fie-ieftin-dar-si-de-calitate