In cautare de peruci din par natural? Belher are solutia!

BUCURESTI - 7 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

2020 a venit la pachet cu o multime de surprize, iar acest lucru nu poate fi decat un motiv de bucurie, mai ales pentru femei. Noul an le-a pregatit ceva pe placul lor, cu totul si cu totul inedit, si anume perucile din par natural – accesorii de top pe toata perioada purtarii lor.

Belher

Belher

Perucile au fost si sunt trucurile magice, daca le putem numi asa, la care majoritatea femeilor apeleaza atunci cand au nevoie de o schimbare de look, fie doar si pentru cateva ore. In atentia celor ce isi doresc sa expuna o alta infatisare mereu vine Belher, cu ale sale peruci minune din par natural.

Belher – pentru un look de invidiat oricand!

Se poate spune ca Belher este magazinul cu percuri din par natural , extensii si multe alte accesorii pentru par ce poate lua locul unui aliat de temut pentru femeile indraznete, cele nu se limiteaza la un look clasic. Astfel, in cadrul magazinului online, se regasesc peruci din par natural 100% de diferite lungimi, iar expertii Belher nu se limiteaza doar la atat.

Echipa nu intarzie sa suprinda doamnele si domnisoarele de pretutindeni cu noi modele de peruci, dintre cele mai sofisticate. Totodata, pe belher.ro se regasesc si o multime de extensii, puse pe categorii precum Gama PREMIUM, pentru extra volum, Gama DELUXE – dublu volum, Gama VIP pentru triplu volum, dar si extensii ombre si diverse accesorii chic pentru par.

Belher – raiul perucilor din par natural!

Orice dorinta prinde contur, devine realitate la Belher – datorita celor doua magazine, cel fizic si cel online, dar si datorita Belher Beauty Bar-ului. Revenind la ale noastre, la Belher nicio femeie nu are alegerile limitate. Aici se regasesc pecuri din par natural in nuante diverse – blond, ciocolatiu, silver, suvitat si nu numai.

Totodata, parul acestora poate fi cret, drept si chiar ondulat. Sa nu mai vorbim ca baza perucilor este de asemenea variabila – lace-dantela, monofilament integral sau partial si chiar tipul clasic.

Expertii Belher le asteapta pe cele interesate sa arunce o privire in cadrul magazinului online belher.ro sau direct in showroom-urile din Bucuresti.