Ingrijirea fetei cu produse de la Wawa Fresh Cosmetics

BUCURESTI - 16 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Wawa Fresh Cosmetics este brandul pe care il cautai pentru ingrijirea personala. In special cand vorbim de pielea noastra, realizam pe parcursul anilor ca nu orice produs este potrivit. Trebuie sa alegem in functie de tipul de ten, de problemele pe care le avem, sa alegem produse care sa nu afecteze structura pielii in timp. La Wawa regasesti produse din ingrediente organice si substante vegetale active, pentru o delicata ingrijire de fata, piele sau par.

wawacosmetics.net

wawacosmetics.net

Ingrijire fata - tine cont de tipul de ten

Wawa Fresh Cosmetics te asteapta cu varietate in ce priveste produsele de ingrijire fata. Produsele Wawa sunt realizate in loturi mici, avand un termen de valabilitate de numai 6 luni. Asta inseamna ca sunt proaspete, de calitate, fara a dauna pielii. Daca una dintre problemele cu care te confrunti este acneea si numai nu gasesti nimic care sa te ajute, atunci e posibil sa gasesti la Wawa rezolvarea. 

Alege tratamentul potrivit in functie de tenul tau mixt/gras sau normal/uscat. Tenul se va purifica, va fi hidratat, curat si proaspat. Tratamentele au rol antiinflamator si reduc proliferarea bacteriilor. Ajuta la repararea si protejarea pielii, iar aceasta va avea un aspect mai uniform, sanatos, fiind stimulata secretia de colagen I si III.

Pentru persoanele a caror piele sufera de hiperpigmentare, va fi necesar un tratament complet ce ajuta la reducerea pistruilor, petelor, melasmei si urmelor postacneice. Tratamentul complet DermaSolutions este special conceput pentru aceasta problema. Produsele redau luminozitatea si confortul pielii, un nivel optim de hidratare, iar hiperpigmentarea este redusa, la fel si stresul oxidativ. De asemenea, tratamentul ajuta la refacerea celulara a tesuturilor. 

Desigur, acum in sezonul rece atat pielea, cat si parul nostru au nevoie de o rutina de ingrijire mai intensiva. Regasesti la Wawa chiar si gama de produse DermaHair, ce vor reda parului tau vitalitatea, stralucirea si ingrijirea de care are nevoie. Chiar si aici poti alege tratamentul in functie de problema parului cu ar fi anticadere/regenerare/scalp sensibil, dermatita seboreica/matreata/radacini grase, par deteriorat/varfuri despicate/par casant fara stralucire. 

Descopera intreaga gama de produse pe www. wawacosmetics.net .

Contact:

office@wawacosmetics.ro