Inspectia anvelopelor de iarna a camioanelor - activitatea necesara a fiecarui sofer

BUCURESTI - 3 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Odata cu venirea iernii, primul pas esential de efectuat consta in schimbarea anvelopelor de iarna. Starea cauciucurilor de iarna trebuie sa fie impecabila pentru garantia sigurantei la volan atunci cand conditiile meteo sunt neprielnice. Astfel, inainte de a efectua orice cursa, soferii camioanelor trebuie sa verifice anvelopele de iarna si daca acestea prezinta semne de uzura trebuie achizitionate noi seturi.

Truck Shop Miltech

Truck Shop Miltech

Pentru performanta masinii, dar si pentru siguranta soferilor este recomandat ca achizitionarea anvelopelor sa fie din magazine de profil specializate in piese pentru camioane. Truck Shop Miltech este o recomandare in acest sens, deoarece se bucura de o experienta vasta ce vizeaza furnizarea de piese auto si anvelope pentru camioane, acoperind o arie larga de modele si cerinte.

Cum se realizeaza inspectia anvelopelor?

                *cat de inalt este profilul

Cu cat cauciucul este mai uzat, cu atat capacitatea acestuia de a elimina zapada este mai scazuta si astfel exista riscul unui blocaj in zapada. Indiferent ca sunt utilizate anvelope de iarna sau cele all season, daca inaltimea profilului este scazuta si gradul de uzura depaseste limita admisa se recomanda inlocuirea cauciucurilor cu un set nou, iar la Truck Shop Miltech se regasesc diverse variante.

                *tipurile diverse de anvelope

Daca in general sunt prevazute trasee in zone montane puternic inzapezite este recomandat ca anvelopele sa fie speciale pentru iarna si nu all season. Pentru cei interesati sa isi echipeze complet camionul pentru conditiile de iarna sunt invitati sa vizualizeze gama variata de accesorii si articole pentru iarna in categoria dedicata pe pieseautocamioane.ro. Este indicat sa fie achizitionate si lanturi pentru orice eventualitate.

Indiferent de traseul ce urmeaza sa fie parcurs, in sezonul rece in orice moment conditiile meteo pot crea probleme. Astfel, este indicat ca anvelopele camioanelor sa fie atent verificate inainte. Calitatea anvelopelor pe timp de iarna este cruciala in ceea ce priveste siguranta la volan si performantele masinii.

La Truck Shop Miltech - magazin piese auto - se regasesc o multitudine de accesorii si piese pentru camioane, dar si sfaturi despre cum trebuie intretinute anvelopele si etapele de verificare ale acestora. Informatii si detalii suplimentare sunt prezentate detaliat pe site-ul oficial al magazinului specificat, pe pieseautocamioane.ro.