Intretinerea camioanelor – sfaturi si produse de la truck shop-ul Miltech

BUCURESTI - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Transportul cu vehicule comerciale impune la randul sau intretinere si o grija aparte pentru situatiile ce pot duce la economii si totodata la buna desfasurare a unui traseu. Procesul este unul complex intr-adevar, implicand si siguranta soferului, dar si a bunurilor transportate. Consecintele pot merge pana la intarzierea unui transport, opriri neplanificate, precum si cresterea de consum, deci productivitate afectata.

www.pieseautocamioane.ro

www.pieseautocamioane.ro

Pentru cei care au nevoie de piese camioane, produse specifice, accesorii si alte dotari pentru cabina, magazinul de profil Miltech, cu pagina oficiala pieseautocamioane.ro, pune la dispozitie o gama larga de produse.

Intretinerea camionului

Se remarca nevoia unui comportament preventiv si care sa vizeze inlocuirea timpurie a unor piese. Iata si  cateva sfaturi in acest sens:

-  Inlocuirea uleiului – alegerea tipului de ulei este importanta, intrucat produsul trebuie sa corespunda cu privire la anumite proprietati. Sunt recomandate cele din categoria heavy duty, ce pot proteja mecanismul unui vehicul de acest gen. Ca urmare a unei astfel de alegeri exista si potential de a economisi carburant.

-  Verificarea franelor – trebuie tinut cont de faptul ca un camion circula pe distante mari, iar conditiile la care se expune sunt destul de variate, severe, iar in fond timpul este prelungit pe traseu, fata de modul in care este folosit un vehicul mic. Printre altele sistemul de franare poate fi mai afectat, intretinerea acestuia impunandu-se la intervale destul de scurte.

La mijloc sta si siguranta, deci acest aspect este absolut important. Placutele de frana vor fi schimbate la nevoie, discurile, pistoanele de asemenea, cu o verificare periodica.

-  Verificare la nivelul anvelopelor – nu doar ca acestea trebuie sa corespunda cu sezonul in cauza, insa verificarea acestora este de asemenea un comportament responsabil. Se tine cont de faptul ca anvelopele la un camion se vor uza mai repede.

Este recomandat sa se verifice inainte de orice cursa si presiunea, cu atentie acordata faptului ca aceasta scade mai mult decat este normal. Orice aspect dubios merita verificat.

Produse Miltech

Magazinul specializat pe nisa pieselor auto si a accesoriilor pentru autoturisme si camioane de asemenea pune la dispozitie piese originale. Acestea sunt usor de accesat, dar si de comandat. Varianta online a truck shop-ului este o alternativa la cel fizic, ce aduce ca avantaj si rapiditatea cu care sunt onorate comenzile.

Soferii pot achizitiona din cadrul acestui magazin produse si piese pentru intretinerea propriei masini, precum si pentru camionul pe care il conduc. Exista si un segment ce se adreseaza acelor accesorii si produse menite sa sporeasca confortul soferului. Avand in vedere timpul indelungat petrecut in cabina, este evident ca vor fi necesare dotari dintre cele mai variate.

Gama de produse se preteaza pentru marci diverse de masini si camioane, pentru ca oricine sa isi gaseasca optiunile dorite. In cadrul paginii oficiale, pieseautocamioane.ro, se vor gasi categorii de produse precum electronice, consumabile, lazi si cutii, pneumatice sau produse specifice pentru cabina. Cu preturi rezonabile si posibilitate de retur, magazinul online mentionat dispune de avantajul rapiditatii cu care se pot rezolva aspectele de interes.