Intretinerea flotei de camioane – de mare ajutor este truck shop-ul Miltech

BUCURESTI - 4 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Camionul impune o misiune de intretinere, la intervale de timp, cu atat mai mult cu cat si stilul de sofat influenteaza starea acestuia. Orice companie ce detine o flota de camioane si activeaza in domeniul transporturilor stie ca partea de intretinere poate reduce eventuale costuri mai ridicate, evitand opriri neplanificate ale soferilor, cauzate de diverse probleme.

Miltech

Miltech

Truck shop-ul Miltech, cu pagina oficiala pieseautocamioane.ro, pune la dispozitia celor interesati, o gama larga de piese pentru camioane, piese originale, la preturi rezonabile. Mai mult decat piesele de intretinere, se vor gasi si produse, articole de dotare pentru cabina, spre a spori confortul soferilor.

Revizie si intretinere constanta

Este binecunoscut ca functionarea optima a unui camion tine de atentia acordata si reviziilor periodice, precum si a unei scheme de intretinere constanta. Aici se include atentie pentru:

Schimbarea de ulei de motor si a filtrului;

Lichidul de transmisie;

Curele, furtune;

Sistem de franare;

Directie si suspensie;

Anvelope;

Sistem de evacuare;

Sistem de iluminare;

Eventuale scurgeri de lichid etc.

Intretinere preventiva

Este de preferat ca intretinerea unui camion sa vizeze un stil preventiv. Este mai eficient a preveni, decat a repara. Exista un lung sir de efecte aici, ce nu vizeaza doar siguranta soferului, ci si eficienta de urmare a unui plan de transport. Cand un camion se defecteaza, intervin amanari, pierderi de timp si profit.

Ca recomandare, intretinerea preventiva implica acele actiuni cu rol de a mentine in stare perfecta un camion. Poate fi vorba de o schimbare de ulei, la timp, de o curatare sau orice alta situatie se impune. Astfel, se va evita degradarea timpurie a camionului, imbunatatirea conditiilor in care acesta poate fi folosit, precum si scaderea numarului de reparatii ce se impun pentru camionul in cauza.

Indiferent ca va fi vorba de intretinere preventiva sau corectiva, magazinul de specialitate Miltech este un sprijin pentru cei interesati. Aici se va gasi o sursa variata de piese. In Cluj si Arad se vor gasi si locatiile fizice. Elemente optice, electronice, accesorii si pneumatice sunt doar cateva mentiuni despre gama de produse regasite aici. Se adreseaza per general sectorului auto si detinatorilor de autovehicule, de marci diverse, nu doar celor care au nevoie de dotari pentru camioane.

Miltech, oricand de ajutor

Pe langa intretinerea in sine a camioanelor, se impun si anumite aspecte determinate de sezon. Orice sofer are nevoie de siguranta, asadar nu lipsesc dotari specifice si de mare importanta precum anvelopele corespunzatoare, lanturile antiderapante sau o trusa medicala. Toate acestea si nu numai se vor gasi in cadrul magazinului Miltech, pieseautocamioane.ro.

Nu lipsesc nici ofertele speciale, completate de un stil rapid si eficient de comanda si livrare. In cazuri necesare se accepta si retururi de marfa. Cei interesati regasesc in cadrul acestei pagini toate informatiile necesare aferente produselor, cu specificatii de compatibilitate.

Nu este de ajuns ca soferul unui camion sa detina experienta in a controla in orice conditie un camion. Este nevoie de intretinere si de produse specifice, de aceea Miltech este un real ajutor, oricand.