Iperinox pune la dispozitie solutii pentru scurgerea apei – rigole si sifoane de calitate

BUCURESTI - 22 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In dotarea unei bai exista desigur un sifon, ca absoluta necesitate pentru a preveni ca apa sa stagneze pe pardoseala. In ceea ce priveste gama de rigole, acestea sunt dotarea necesara pentru scurgerea apei, insa dincolo de functionalitate exista desigur si pretentii estetice si de calitate. Iperinox vine cu o gama generoasa de astfel de produse. Ce face diferenta aici se refera la optiuni durabile, la materiale de calitate si la o estetica ireprosabila.

Sifon Iperinox

Sifon Iperinox

Sifonul din  baie – necesitatea acestuia si solutiile de le Iperinox

Un sifon pardoseala baie are rolul de a colecta apa astfel incat aceasta sa fie drenata spre canalizare, fara sa fie nevoie de efort uman in plus. Putini stiu insa ca aparte de acest astfel un sifon are rolul de a mentine apa la un nivel constant. De asemenea, scopul sau ar fi si cel de prevenire a mirosurilor neplacute care stagneaza.

Alegerea unui sifon pentru pardoseala vine de regula dupa sfaturile specialistilor. Oricine intreaba mai intai pe instalator ce anume ar trebui cumparat. Totusi aceasta abordare nu asigura si calitatea alegerii. Spre exemplu, ceea ce trebuie avut in vedere se refera la calitatea pe termen lung a acestui produs. Cele din plastic au sanse de a retine microbi sau de a se degrada ca urmare a uzurii. Recomandarea este de a opta pentru cele din otel inoxidabil. Astfel de sifoane se regasesc la https://rigolesifoane.ro/.

Produsele Iperinox sunt dotate cu garda antimiros, sunt usor de curatat si practic nu impun anumite masuri speciale in acest sens. Includ cos pentru par, ceea ce asigura faptul ca acesta nu va fi vreodata motiv de infundare a sifonului. Au dimensiuni diverse, in functie si de cat de mare este baia in cauza. Cert este ca toate modelele au gratar ce poate fi ales dupa bunul plac, cu model. Acest lucru asigura ca sifonul este un element estetic integrat in decorul baii.

Pentru ca doar grilajul este cel la suprafata care se va distinge in pardoseala, acesta merita atentie in ceea ce priveste designul. La Iperinox se vor gasi variante cu acoperire ceramica, un stil modern, de actualitate care permite placilor ceramice sa iasa in evidenta si sifonul sa fie perfect mascat. Aceasta optiune este dorita mai ales de catre cei care au o preferinta aparte pentru stilul unitar si de continuitate a placilor ceramice.

Alternativele se refera la grilaj cu decupaje diverse, in fapt acestea neavand o semnificatie aparte in ceea ce priveste debitul de apa pe care il suporta sifonul. Poate fi ales model wave, striatii, linii, in general decupaje de acest gen.

Toate tipurile de sifoane si rigole regasite in cadrul magazinului online rigolesifoane.ro, de la Iperinox, au parte de garantie si sunt conforme cu cerintele europene. Calitatea acestora tine si de otelul inoxidabil, despre care se stie ca este durabil.

Cei interesati regasesc in cadrul shop-ului online mentionat catalogul de produse disponibile. Livrarea va fi imediata daca exista stoc.