Iti doresti sa ai o cariera de sucess? Afla cum poti invata una dintre cele mai cautate meserii din prezent

BUCURESTI - 20 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Prezentul este unul marcat de un avans tehnologic predominant si de o cerere foarte mare de specialisti in domeniul tehnologiei informatiilor. Cele mai recente studii si chiar o simpla cautare pe piata locurilor de munca poate arata foarte clar ca nevoia de profesionisti in IT este una destul de mare si numarul acestora este inca insuficient pentru joburile care sunt disponibile.

fasttrackit.org

fasttrackit.org

Asadar, prezentul ofera o adevarata oportunitate persoanelor care isi doresc o cariera de succes si una dintre cele mai bine platite in aceste momente. Intelegand aceste aspecte, expertii de pe site-ul www.fastrackit.org vin in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa invete tainele acestor meserii, oferind o gama variata de cursuri.

Scopul FastTrackIT

Cu o viziune foarte larga si deshisa, specialistii de la FastTrackIT au observat nevoia de profesionisti in domeniul IT pe care o prezinta o societate aflata in continua dezvoltare. In acest sens, scopul echipei gasite pe site-ul www.fasttrackit.org este de a oferi celor care doresc o astfel de cariera posibilitatea de a se dezvolta si forma din punct de vedere profesional.

Cum? Ei bine, acestia pun la dispozitia celor interesati o gama variata de cursuri, adaptate perfect cerintelor existente pe piata si in care se imbina intr-un mod cat se poate de armonios cunostintele teoretice cu cele de ordin practic.

Ce fel de cursuri sunt disponibile?

Cei care isi doresc sa profite de aceasta oportunitate pe care o ofera prezentul o pot face apeland la aceste cursuri oferite de catre profesionisti, acreditate de Ministerul Muncii, ce prezinta un nivel educational cat se poate de ridicat si intr-un cadru de pregatire adecvat.

Din randul cursurilor ce sunt disponibile enumeram:

Curs de Quality Assurance (Testare) – pretul pornind de la 800 de euro

Curs de specializare in Testare Automata – pretul pornind de la 800 de euro

Curs de QA la distanta – pretul fiind de 1190 de euro

Curs de programare – cu un pret pornind de la suma de 900 de euro

Curs de Android Development – al carui pret porneste de la 750 de euro

Este important de precizat ca cei care isi doresc sa beneficieze de aceste cursuri au posibilitatea de a le achita chiar si in 3 rate, fiind in felul acesta adaptate pentru buzunarul fiecaruia si reprezentand o investitie foarte buna, in conditiile in care salariile ce pot fi castigate din urma acestor specializari sunt mult mai mari.

Pentru ce persoane se potrivesc aceste cursuri?

Cu toate ca varsta nu este deloc un impediment, persoanele care isi doresc sa urmeze aceste cursuri trebuie sa prezinte un bagaj minim de cunostinte, precum cele elementare de utilizare a unui PC, limba engleza la nivel mediu, gandire analitica si logica, atentie la detalii si nu in ultimul rand, o dorinta puternica de a invata.

Totodata, persoana care isi doreste sa se inscrie trebuie sa treaca printr-o serie de pasi, plecand de la completarea unui formular gasit pe site-ul www.fasttrackit.ro, printr-o testare initiala a cunostintelor pe care le prezinta, si abia apoi va ajunge sa parcurga aceste cursuri.

Pe durata desfasurarii acestora se vor efectua si anumite examene intermediare, urmand ca la final sa fie si cel mai important, examenul de absolvire.

Ce se obtine?

In urma absolvirii acestor cursuri se va obtine un set solid de cunostinte tehnice, cunostinte de baza si specifice din IT, precum si diverse recomandari catre firme ce activeaza in acest domeniu.

Ca idee de final, cei care doresc sa profite de aceasta oportunitate si doresc sa afle mai multe detalii o pot face folosind urmatoarele date de contact:

Str. Observatorului, nr. 90, apt. 16-17, Cluj-Napoca

0731 254 733 sau 0771 173 993

contact@fasttrackit.org