Izolarea locuintei cu polistiren – este sau nu alegerea optima?

BUCURESTI - 21 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru a izola locuinta, fiecare proprietar cauta metoda cea mai potrivita pentru sine, optand fie pentru materialele de izolare cele mai populare, fie pentru cele care se gasesc la preturile cele mai acceptabile. Indiferent de nivelul la care se informeaza fiecare, este important sa se cunoasca si sa se aiba in vedere cateva aspecte cu caracter esential. Selectarea materialului cel mai potrivit si instalarea corespunzatoare a acestuia reprezinta factori de care depinde intr-o foarte mare masura randamentul pe care izolatia il va oferi.

http://www.e-izolatii.ro/

http://www.e-izolatii.ro/

Magazinul online e-izolatii.ro pune un accent deosebit pe calitatea materialelor de izolatie ce le furnizeaza. In cadrul acestuia, utilizatorii gasesc o diversitate de astfel de produse, cu diverse dimensiuni si proprietati diferite, special create pentru a oferi protectia necesara unor suprafete multiple. Dintre acestea polistirenul si-a castigat, intr-un timp relativ scurt, popularitatea.

Chiar daca materialul ales prezinta calitati termoizolante excelente, dupa cum s-a mai mentionat, daca nu este instalat corespunzator, atunci suma investita se poate pierde cu usurinta. Cei doi factori se afla deci intr-o stransa relatie, reprezentand doua etape in realizarea carora specialistii e-izolatii.ro recomanda sa se apeleze doar la profesionisti.

 

Izolarea corespunzatoare a locuintei – o necesitate pentru obtinerea confortului ideal

Nu mai este de mult o noutate faptul ca procentul de energie pe care il consuma de obicei cladirile si imobilele este destul de mare, mai ales ca acestea nu ofera nimic in schimb proprietarilor. Conform expertilor e-izolatii.ro exista o modalitate optima de a aduce imbunatatiri in aceasta privinta si anume de a termoizola respectivele spatii.

Un prim avantaj notabil sunt facturile mult mai scazute la energia electrica. Acest lucru se datoreaza consumului redus de energie. De asemenea, riscul de aparitie al igrasiei sau a mucegaiului este mult mai scazut.

Cei care locuiesc la casa is pot asigura confortul necesar prin izolarea adecvata a numeroase suprafete, incepand de la peretii interiori si exteriori, cei despartitori, fatade, pardoseala, fundatii, subsol si pana la acoperis. Polistirenul este de doua tipuri: extrudat si expandat.

Fiecare dintre acestea pot fi folosite cu succes pentru izolarea suprafetelor mentionate. Specialistii magazinului online www.e-izolatii.ro recomanda folosirea celui extrudat pentru spatiile cu incarcari extreme mecanice, supuse unui grad ridicat de umiditate (peretii subsolului), iar cel expandat pentru a termoizola exterioarele si interioarele fatadelor si a acoperisurilor.

Este important sa se tina cont de specificatiile suprafetei care se doreste izolata. Cei mai importanti factori de luat in considerare sunt indicele de conductivitate termica si rezistenta pe care o prezinta materialul la compresiune. In functie de acestea se va asigura si reusita termoizolatiilor. Mai simplu spus, atunci cand indicele conductivitatii termice este mic, rezistenta la transferul termic va fi mai buna. De asemenea, si cea fizica va fi imbunatatita cu cat indicele la compresiune va fi mai mare.

Pe piata se gasesc mai multe tipuri de polistiren, de la diversi furnizori, iar fiecare trebuie sa se orienteze dupa cel mai potrivit locuintei sale. Magazinul online e-izolatii.ro ofera o diversitate de modele de polistiren extrudat si expandat, ideal pentru termoizolatia cladirilor, cat si a diverselor sisteme ce necesita protectie impotriva diferentelor de temperatura fata de mediul exterior. Acestea sunt caracterizate de o calitate premium si de rezistenta indelungata, doua trasaturi ce ar trebuie sa fie specifice oricarui tip de material izolativ de altfel. Cei interesati pot accesa pagina mentionata pentru a beneficia de cele mai convenabile tarife. 

Taguri: e-izolatii.roizolarea