Keratina si beneficiile proteinei asupra parului tau

BUCURESTI - 15 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tratamentele cu keratina pentru par sunt deosebit de populare la ora actuala. Apeleaza la acestea cele care doresc sa asigura stralucirea si sanatatea podoabei capilare. Ce reprezinta in fapt aceasta substanta si care este calea sigura de a oferi parului ajutorul necesar pentru a-si mentine aspectul sanatos?

nympheum.ro

nympheum.ro

In intampinarea celor ce cauta raspunsuri cu privire la keratina si efectele sale vin specialistii Nympheum.ro . Este vorba despre un magazin online care pune la dispozitia publicului interesat cosmetice profesionale, pe baza de ingrediente naturale, ce asigura o utilizare sigura.

Asadar, de ce se spune despre keratina ca este atat de benefica? Iata ce spun expertii vizavi de aceasta proteina cu beneficii pentru par si piele.

Keratina - solutia pentru un par sanatos?

Un lucru important de mentionat cu privire la aceasta proteina, pe care putini il cunosc, se refera la faptul ca reprezinta o parte componenta importanta a parului, pielii si unghiilor. La baza parului nostru sta un compus de proteine, pe care expertii le asociaza cu keratina. In incercarea de a vinde cat mai multe, numeroase branduri cosmetice se folosesc de aceasta pentru, insa nu intotdeauna exista si rezultate. Conteaza sursa din care fiecare ofera parului aceasta proteina. Cand este vorba despre o sursa ce asigura compusi naturali, efectele sunt imediat vizibile.

Keratina indeplineste un rol important de protectie. Efectele sale benefice se resimt mai ales la nivel epitelial. Recomanda produsele pe baza de keratina si Nympheum.ro, pentru eficacitatea lor vizavi de reglementarea unor functii cheie, dintre care de mentionat este refacerea celulara. In acest sens, farmacia online pune la dispozitia celor interesate un sampon regenerant cu keratina, in completare cu cafeina.

®    Sampon regenerant de la Nympheum

Referitor la acesta, expertii l-au conceput ca pe o solutie pentru cei ce se confrunta cu vesnica problema a caderii parului. Este de tip regenerant si are o actiune profunda asupra radacinii firului de par, pe care o intareste si totodata o stimuleaza. Cand radacina este viguroasa, parul creste sanatos. Continutul de keratina - proteina vegetala microproteica obtinuta din grau are efect intrucat este compusa din aminoacizi similari cu cei din parul natural. Are un rol activ ce o precede, fiind cunoscuta pentru efectele de fortifiere si protectie imediate.

Desigur ca si altele sunt substantele din compozitia acestui sampon cu rol regenerant. Mai multe informatii despre acestea sunt insa disponibile publicului interesat pe site-ul Nympheum.ro.

Care sunt semnele care tradeaza lipsa proteinei din par?

Un par lipsit de keratina este un par deteriorat fizic si chimic, efect cauzat de factorii de mediu in principal, iar soarele este unul dintre cei mai frecventi. Cu ajutorul unui produs cosmetic natural, reaprovizionarea cu keratina este eficienta si reface porozitatea acestuia.

Este substanta care asigura elasticitatea firelor de par, redandu-le forta si totodata conferindu-i un aspect mai sanatos.

Se recomanda tratamentul cu un astfel de sampon celor ce au un par lipsit de vitalitate, celor ce se confrunta cu caderea lui. Combinatia de keratina si cofeina este ideala pentru efectul scontat al samponului. Sunt doua ingrediente continute de produsul propus pe Nympheum.ro, ce contribuie la fortifierea si ingrijirea podoabei capilare, in acelasi timp stimuland si tonifiind radacina. Cei interesati pot comanda produsul de pe site-ul mentionat.